Şimdi Ara

Internet Cafe icin(yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar internet cafe aciyorum , kafamda bi sistem hazirladim . Sistemi inceleyip , eksik yada yanlis donanim secimlerim varmi yokmu , yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden hepinize tesekkurler....

Anakart ASUS M3A (AMD 770, GLAN, SATA, RAID, AM2)
    Ram KINGSTON DDR2 800 1024MB
    Ekran Kartı HIS 512MB ATI Radeon HD2600 PRO Silence III (PCI-E)
    3.5" PC Hard Disk SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB SATAII NCQ
    AMD İşlemci AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 (2.8GHz, 2048K, AM2) BOX
    Kasa REDROCK 1822D 450W Siyah
    Klavye ve Mouse A4 TECH KB-8 + OP620D Desktop Optik Set (Siyah)
    Monitör LG L1919S-BF 19" LCD (Siyah)

• aşağı yukarı benim sistem gibi iyi ama sen internet cafe için alıyosun biraz pahalıya kaçabilir bence işlemcini biraz düşürebilirsin. 4800 uygun olabilir alacağın sisteme ve neden ekran kartını pasif soğutma seçtin aktif soğutma daha ucuz ve gayet sessiz çalışıyor.90 dolar +kdv ye almıştım ben his in şimdi daha da ucuzdur. geri kalanı iyi saygılar.
  • Anakart ASUS M3A (AMD 770, GLAN, SATA, RAID, AM2) / kartı MSI K9N NEO-F V3 74$
    Ram KINGSTON DDR2 800 1024MB / 2gb yapabilirsen iyi olur
    Ekran Kartı HIS 512MB ATI Radeon HD2600 PRO Silence III (PCI-E) / yeterlidir.
    3.5" PC Hard Disk SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB SATAII NCQ / yeterlidir
    AMD İşlemci AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 (2.8GHz, 2048K, AM2) BOX / amd 5200+ ' e indirebilirsin ekran kartına takviye edersin..
    Kasa REDROCK 1822D 450W Siyah // kasa olmadı gigabyte gz-x3 460w tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimiferhat

aşağı yukarı benim sistem gibi iyi ama sen internet cafe için alıyosun biraz pahalıya kaçabilir bence işlemcini biraz düşürebilirsin. 4800 uygun olabilir alacağın sisteme ve neden ekran kartını pasif soğutma seçtin aktif soğutma daha ucuz ve gayet sessiz çalışıyor.90 dolar +kdv ye almıştım ben his in şimdi daha da ucuzdur. geri kalanı iyi saygılar.

yazdigim ekran kartida asagi yukari 90$ a geliyor , o yuzden yazmistim, ama dikkate alacagim kardes, tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x0x

Anakart ASUS M3A (AMD 770, GLAN, SATA, RAID, AM2) / kartı MSI K9N NEO-F V3 74$
    Ram KINGSTON DDR2 800 1024MB / 2gb yapabilirsen iyi olur
    Ekran Kartı HIS 512MB ATI Radeon HD2600 PRO Silence III (PCI-E) / yeterlidir.
    3.5" PC Hard Disk SEAGATE 160GB 7200RPM 8MB SATAII NCQ / yeterlidir
    AMD İşlemci AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 (2.8GHz, 2048K, AM2) BOX / amd 5200+ ' e indirebilirsin ekran kartına takviye edersin..
    Kasa REDROCK 1822D 450W Siyah // kasa olmadı gigabyte gz-x3 460w tavsiye ederim...

tavsiyen icin tsk ler kardes.. inceliyorum hemen...
  • yukarıdaki sistem sana ne kadara mal oluyor sorabilir miyim acaba ben 1,5 ay önce 1200 ytl ye almıştım. kazıklandım mı acaba hissine kapıldım da birden
  • quote:

yukarıdaki sistem sana ne kadara mal oluyor sorabilir miyim acaba ben 1,5 ay önce 1200 ytl ye almıştım. kazıklandım mı acaba hissine kapıldım da birden

tek alirsan 1000 i bulur , bana 880-900 a geliyor(ama o zamanlar $ yuksekti, birazdaha fazla olacaktir tabii)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazystorm -- 30 Ocak 2008; 1:07:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV icin yardim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de o yazdığın kasanın güç kaynağı 450w yazıyor ama gerçek 250w galiba ve bu değer kesinlikle o sisteme yetmeyecektir. sana kasa olarak cooler master öneririm 350w bile olsa içindeki psu gerçek değeri verecektir bu da o sisteme yeterli eğer oc yapmayacaksan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazystorm

quote:

yukarıdaki sistem sana ne kadara mal oluyor sorabilir miyim acaba ben 1,5 ay önce 1200 ytl ye almıştım. kazıklandım mı acaba hissine kapıldım da birden

tek alirsan 1000 i bulur , bana 880-900 a geliyor(ama o zamanlar $ yuksekti, birazdaha fazla olacaktir tabii)

iyi o fark da ramlerden ekran kartının aldığım zamanki pahalılığından kaynaklanıyo sağol cevap verdiğin için 900 ytl ise süper

• quote:

bir de o yazdığın kasanın güç kaynağı 450w yazıyor ama gerçek 250w galiba ve bu değer kesinlikle o sisteme yetmeyecektir. sana kasa olarak cooler master öneririm 350w bile olsa içindeki psu gerçek değeri verecektir bu da o sisteme yeterli eğer oc yapmayacaksan.

evet kasa olarak ne düşünüyorsun yukarda yazdığını sakın alma bir de psu almak zorunda kalma sonradan.
  • quote:

quote:

bir de o yazdığın kasanın güç kaynağı 450w yazıyor ama gerçek 250w galiba ve bu değer kesinlikle o sisteme yetmeyecektir. sana kasa olarak cooler master öneririm 350w bile olsa içindeki psu gerçek değeri verecektir bu da o sisteme yeterli eğer oc yapmayacaksan.

evet kasa olarak ne düşünüyorsun yukarda yazdığını sakın alma bir de psu almak zorunda kalma sonradan.

evet , arastirdigim yerde gercek deger 450W demislerdi, ama sizlerin uyarisi ile baktim ki degil...Tesekkurler , degistirecegim kasayi...
  • bende cafe işletiorum sana ram olarak tawsiyede bulunayım bu devirde 1 gb ramla bir b.k yapamassın en basit örnek cafede ful cakan bir stranglehold oyunu var 1 gb ile açmıor 2 gb de yanlızca 4 bilsayarda var o 4 bilgisayar sabah akşam straglehold oynanıor crysisi unuttu millet stragleholdtan sonra şimdi birde assasin creed var oda en aşşa 2 gb ram isteycek ramları 2 gb yaparsan cok kral olur onun dışında gayet güzel sistem birde anakartın birazcık pahalı biraz daha ucuzundan alıp maliyetleri düşürebilirsin
    ha birde 160 gb hdd sana yetmiycek benim cafede 12 bilgisayarda 500 gb hdd var onlarda boş alan 100 gbnin altında :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 30 Ocak 2008; 11:55:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

bende cafe işletiorum sana ram olarak tawsiyede bulunayım bu devirde 1 gb ramla bir b.k yapamassın en basit örnek cafede ful cakan bir stranglehold oyunu var 1 gb ile açmıor 2 gb de yanlızca 4 bilsayarda var o 4 bilgisayar sabah akşam straglehold oynanıor crysisi unuttu millet stragleholdtan sonra şimdi birde assasin creed var oda en aşşa 2 gb ram isteycek ramları 2 gb yaparsan cok kral olur onun dışında gayet güzel sistem birde anakartın birazcık pahalı biraz daha ucuzundan alıp maliyetleri düşürebilirsin
    ha birde 160 gb hdd sana yetmiycek benim cafede 12 bilgisayarda 500 gb hdd var onlarda boş alan 100 gbnin altında :D

tesekkurler kardes, dikkate aldim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.