Şimdi Ara

internet cafe işletenler yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni açılacak bir int cafede kurulabilecek en iyi sistem nedir..yardımlarınızı bekliyorum..ayrıca sistem olarak en çok dikkat etmemiz gerekenlerr..? şimdiden tsklrrr :)

• hadi ama..birileri bi cvp yazsınn..yardımlaşmak güzeldirr..yoksa diilmidiirrr :((
  • Valla Bilmiyorum Bilsem yazardım. Ama Bi araştır internette Çok Güzel Programlar Var.
    Sanırım e-soft diye bi program vardı.
  • sistem derken hardware olarak sormuştum :) yani bilg. konfigurasyonu..
  • slm celeron 1700/ 64 mb ekran kartı /128 ram / 20 gb hdd / 17' monitor
    altı kurtarmaz
  • ben AMD ve MSI konfigirasyonu derim minimum AthlonXP 1700+ mhz almanı tavsiye ederim. monitorlerin 17" olsun (kesin) ve ekran kartlarını 64MB olmanı tavsiye ederim (tabi oyun oynatacaksan ve tutulmak istiyorsan) AMD seçmemdeki maksat maliyetinin ucuz olması. bir mouse ların kaliteli olsun biraz paraya kıymanı tavsiye ederim. gerisi zaten önemli değil bence. müşteriyi tavladın hadi hayırlı olsun bakalım .. :))
  • tsklrr maydonoz ve zera :) sayenizde olcek gibi :) açılışa beklerim artık :)) ama ne zaman o kesinleşmedi henüz..
    bu arada değişik fikirleri bekliyorum arkadaşlar..şimdiden herkese tskk..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NINO;
    Aynı topic'i başka yerde görmüştüm sanırım :-)
  • ehh benzer sayılır..ama o donanımla ilgili bu daha çok genel sorunlarla ilgili lord :) bu arada özr diğer tarafta sana int işindemisin diye sormuştum tekrar..sonradan hatırladım..yazmıştınn :) kusuruma bakma ok?
  • size bir yardım yapabilirim internet cafe için program yazabilirim.

Yeterki isteklerini belirt.
  • günaydın arkadaşlar..ilginize tsk ediyorum..slm bilalçelik..teklifini düşünücem :) bana kaça patlar..?
  • en babası celeron 433/16 mb ekran k./ 64mb ram/4,3gb. hdd /15" monitör 3,5yıldır canavar gibi işliyo :)))
  • eğer istanbul içindeysen bütün makineletini toplarım + ağını çekerim herşeyini yaparım artık sende beni görürsün bi sorunda olmaz baba ben sana tplcam makinelerir biliyorum irtibat kur benle...
  • kontrolü yapılacak bilgisayar sayısı ve isteklerine tabiki :))
  • slm fear ve bilal..
    cvplar için tsk..
    fear ben kadıköyde oturuyorum..sen nerdesin..?
    bilal sana sormak istediğim bi soru var..bu yazılımların sistemi yavaşlattığı söyleniyor..doğru mu acaba..?
  • Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Bazen ağdan kaynalık sorunlar yaşamaktayım. Oda bilgi alış verişlerinde site loglarında yavaşlatabiliyor ama programsal bir durum değil.

Yaptım yazılımda şu şekilde hizmet vermekte biraz konuyu açayım.

Programın kurulu olan bilgisayarda ağa bağlı bütün bilgisayaralrı komuta etmekte interene giriş, siteler kullandığı programlar, oynadığı oyunlar ve windowsta yaptığı işlemler hakkında detaylı bilgi alabiliyorsun. Tabiki giriş çıkış saat dilimi. ücretlendirme istenirsede yazıcıdan çıktı alınabiliyor.
    Fakat bu özel yazılım oldugundan dolayı istekler doğrultusunda programı yazmaktayım.
  • ok..bu konuda bi ara detaylı konuşsak iyi olur gibi..tsk ilgine..
  • fear benimle temasa geçermisin..?
  • Hoca çok iyi bende malepede oturuyorum tamam bak mail adresim serkanguler@www.com icq um 438409 Maillleşelim veya icq laşalım :)) Cevabıbı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.