Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM . (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    borç ile açtım , eksiklerini digermek için dukkanda yata yata ödedim . :)
  •  İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM .

böyle durumlarda napıyonuz
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    kamera sistemi oldugu için usturupsuz davrananlar gorunuyor .

zaten belli aralıklarla kalkar dolasırıp içeride .
  • pc özellikleri ney hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hddye oyun almamıza izin vermiyorlar?
    Neden gta 5 gibi 60 gb oyunları kafeye getirmiyorlar? İnternetleri akkli olduğu için mi?
    Oyun başı neden para alıyorlar? Oyunlar orjinal mi?

Amacım kimseye saldırmak değil sadece yapanların neden yaptıklarını soruyorum

• cunku biz oyunlardan para kazanan kişileriz . siz oyunu alıp gittinizde bir daha kafeye ugramıyacaksınız

gta 5 hakkında birşey diyemiyorum nedenini bilmiyorum

oyunları orjinal olanda var olmayan cafecilerde var

ben oyun yüklemiyorum / film / müzik . tahimin olarak . karı yüksek olması içindır
  • Soyguncu blok

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Saol . İşte sizin gibi insanlar kendilerine geldimi hakkım hakkım diye bağırır başkasının işine geldimi soyguncu inşallah zor bir anda bir cafeciye gidersinizde benden kaç kaç daha fazla fiyat yiyerek kendinize glirsiniz

• Tib onaylı filtreyi özel müşteriler için devre dışı bıraktığınız oluyor mu? Denetim sonucu ceza yediniz mi hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fcetintas F kullanıcısına yanıt
    hyr hiç ceza yemedim . filtrede engelli ise engellemiştir . fazlasını yapmak gerekmez aşmak için
  • Konuyu baştan sona okudum orta okul ve lisede internet kafeye gittiğim günler geldi aklıma neyse

Bol kazançlar dilerim hocam işiniz zor

• Hocam benim kardeşim internete kafede çalışıyor kasa'ya bakıyor cafe sahibi 2 aydır maaşını yatırmıyor ve sigortada yapmıyor.

Biz bunu şikayet etsek SGK elimize bir şey geçermi ?
  • Uzun yıllar dayımın kafesinde çalıştım fiyat normal eğer kaldiriyorsa bizimde 1.5 du üyelere 1.25di sırf yeri merkezi ve bilgisayarlar msi diye saati 3-3.5 tl yerler gordum onlar asıl soyguncular. Eti Ülker gibi markaların urunlerini getiriyor musunuz yoksa sadece içecek mı? İlk zamanlar kaldırmiyordu keklere falan çok pahalı diyorlardi bizde ama alışınca fiyatına bakmiyorlardi bile

• Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Geçer alo 170 olması gerek sgk numarası kendisinin sgksız calıstrıldıgnı soylıcek . Yani kendisnin o an işte olması gerek . Ücretinizi almak içinde iş mahkemesine sgkdan geldiklerinden sonra acabilirsiniz . Ancak böyle alınır ama sunu soyliyım adama 80 bine kadar ceza gelebilir hatta daha fazla

• Guirello kullanıcısına yanıt
    Daha dun çıktı. Mail vs artı içeklerime zam yaptım bunun sebebi bazı arkadaşlar kazıcı soyguncu dedi ama . Devlet her ocak ayında bnim bagkuruma kırama vs zam geliyor . Benimde ayakta durmam gerek . Sadece içeçek hocam . Buskivi isteyen oluyor ama ben gtrmyorum . Öneriniz nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

keyfimden :) valla beni güldürüyorsunuz buna oyle bir önem almaz isem kucuk cocuklar bilgisayarda birşey bırakmaz . büyüklerede koymuyor zaten 0,50 kuruş

Büyüklere koymuyor diye, miktar küçük diye dolandırmayı normal görüyorsunuz. Yazıklar olsun bide gelmiş konu açmışsınız. Haram para iyi günler
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Siz ticareti ne zannediyorsunuz 1 - 2 TL ile mi oluyor sadece , Beyefendi siz hiç arzuhalciye gittiniz mi o adamda dolandırıcı o zaman , böyle bir düşünce yok ben . Gülüyorum size ayrıcam haram olup olmadığına siz karar vermiyorsunuz bu paranın . Ben kimseyi kandırmayarak , malı fazla övmeyerek , hile hurda yalan yapmayarak ve olan ayıbını ortmeyerek (söylerek) istediğim ücrete satabilirim bunun adına dolandırma değil ticaret deniliyor . Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

Siz ticareti ne zannediyorsunuz 1 - 2 TL ile mi oluyor sadece , Beyefendi siz hiç arzuhalciye gittiniz mi o adamda dolandırıcı o zaman , böyle bir düşünce yok ben . Gülüyorum size ayrıcam haram olup olmadığına siz karar vermiyorsunuz bu paranın . Ben kimseyi kandırmayarak , malı fazla övmeyerek , hile hurda yalan yapmayarak ve olan ayıbını ortmeyerek (söylerek) istediğim ücrete satabilirim bunun adına dolandırma değil ticaret deniliyor . Bilginize

Ticaretin de bi sınırı vardır. 50 liralık ayakkabıyı 350 liraya satmak dolandırıcılıktır
  • İnternet kafe işletenler mmorpg tarzı oyunlarda baya iyi oluyor diyorlar doğru mu bu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.