Şimdi Ara

İNTERNET CAFE İŞLETİYORUM SORULARI ALIYIM . (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    değildir beyefendi araştırmanızı tavsiye ederim .

Dini olarak bir ayakkabıcı istediği fiyata satabilir hile hurda yapmadan , yukarıdaki seyleri yapmadan .

ama ben dolandırıcı oluyım hocam o zaman .

Zaten milletin borusu bize öter tartışmayalım ben kabul ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

değildir beyefendi araştırmanızı tavsiye ederim .

Dini olarak bir ayakkabıcı istediği fiyata satabilir hile hurda yapmadan , yukarıdaki seyleri yapmadan .

ama ben dolandırıcı oluyım hocam o zaman .

Zaten milletin borusu bize öter tartışmayalım ben kabul ettim :)

Hocam size şahsi olarak lafım yok. Piyasada böyleyse illaki sizde yapmalısınız ekmeğinizin peşindesiniz fakat aşırı kar milletin parasını cebe atmak gibi duruyor. Örneğin acele iş çıkıyor internet kafede 2 sayfa fotokopi çekiyorsun. 3 lira falan istiyor. Halbuki 1 lira bile tutmuyor. Koparmaya çalışmalara sinirim ben
  • HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    benim itirazlarım çıktıya degil hocam

adamın biri geliyor elinde 4 gb dvd ile bu dktora gitmesi gerek diyor mail atılıcak diyor onu one drivere yuklmesi var bunu kaca yapıcaz hocam ben 7 tl diyorum . cok mu koca dvd yükleyip atması

foto kopi evet 0,50 kuruş bende . bilgisayar cıktısı 0,75 kurus dunku zamla birlikte .

Bana ister kızın ister kızmayın ama bnm 8 ay sonra karnını doyurmam gereken bir karım olucak , belkide bir sene sonrada cocugum . O yuzden millet cebini dusundugu kadar bende bunları dusunmem gerek . Yıllık vergi vs zamları saymama gerek yok demi hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

Daha dun çıktı. Mail vs artı içeklerime zam yaptım bunun sebebi bazı arkadaşlar kazıcı soyguncu dedi ama . Devlet her ocak ayında bnim bagkuruma kırama vs zam geliyor . Benimde ayakta durmam gerek . Sadece içeçek hocam . Buskivi isteyen oluyor ama ben gtrmyorum . Öneriniz nedir hocam

Toptancısi bizim burada pahalıya getiriyordu daha doğrusu pahalı değilde pek kar yaptirmiyordi biraz deneyin sizde zarar etmeyecek kadar deneyin baktınız gidiyor kâr yaptırıyor devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Mesa kullanıcısına yanıt
    özür dilerim geç gördüm . artık sanki o yonda biraz daha bir istek var oyunlarda call of vs den cok
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.