Şimdi Ara

internet cafede kilitli kalan çocuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asadadsadsa begendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: comand.com kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: ce_za

quote:

Orijinalden alıntı: sabry91

sen mı yazdın eger sen yazdıysan senden iyi yazar olur olayı cok guzel hıkayelestırmıssın helal olsun

evet ben yazdım :) teşekkürler bu arada herkese...

Eğer sen yazdıysan neden gerçek edın ali et ve yazının sonunda başka ad belirttin

foruma 2005 te üye olmuştum galiba, adım o değil, süleyman mahmut ise hikayelerde kullandığım mahlasım adım da emre.

• Yazının tamamının ekşi sözlük veya uludağdan çıktığı ap açık belli ben yazdım diyerek ah almayın.

7-8 Ay önce verilmiş konular mevcut internet sitelerinde konu o kadar popülerki hackhell gibi bir sitede bile var.Sözlükteki yazı uçmuş sanırım ama yazı nette dolanıyo hiç bir insanda 7-8 ay önce yaşadığı olayı dün yaşamaz gibi anlatmaz.Zaten Baklava dilimi içerisindeki soru işaretlerinden unkown yani tanımsız karakterler olduğuna göre copy paste yapıldığı apaçık belli az vicdan varsa alıntıdır yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 23 Eylül 2009; 20:35:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Yazının tamamının ekşi sözlük veya uludağdan çıktığı ap açık belli ben yazdım diyerek ah almayın.

7-8 Ay önce verilmiş konular mevcut internet sitelerinde konu o kadar popülerki hackhell gibi bir sitede bile var.Sözlükteki yazı uçmuş sanırım ama yazı nette dolanıyo hiç bir insanda 7-8 ay önce yaşadığı olayı dün yaşamaz gibi anlatmaz.Zaten Baklava dilimi içerisindeki soru işaretlerinden unkown yani tanımsız karakterler olduğuna göre copy paste yapıldığı apaçık belli az vicdan varsa alıntıdır yaz.

yazı 4 ağustos 2009 salı günü öğle saatlerinde yazılmıştır.yazı ilk defa hocam adlı sosyal paylaşım sitesinde 4 ağustos 2009 günü 19.00 civarlarında internete sürülmüştür.Facebook'ta kendi profilimde paylaşılmıştır aynı gün.ille de sözlüğe bağlı kalıyorsanız eğer 6 ağustos perşembe günü de saat 23.00 civarlarında hacettepesözlükte paylaşılmıştır.ardından ün yapmış birkaç foruma da şahsım olarak eklenmiştir.küfürler şahsım tarafımdan sansürlenmiştir forum kurallarına uygun olsun diye.evet kopyala yapıştır yani, masaüstündeki ikibinuc adlı word dosyasını kopyaladım yapıştırdım, insanın kendi yazdığı şeyi alıntı olarak belirtmesine gerek var mı sizce?

(hala tatmin olmayan varsa eğer özelden daha açık örnekler verebilirim)

• eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 24 Eylül 2009; 16:12:49 >
  • okurken keyif aldm,koptm

sabaha kadar otrsaydn ya kmseyi aramasaydın f]
  • eline saglık cidden güzel bildigin hikaye olmus.böle yetenekler olması güzel.tesekkürler hikaye için
    Lütfen arkadaslar Emege Saygı hemen bi yerden acık aramaya gerek yok ben yazdım diyosa o yazmıstır.Nie birbirinizin acıgını meydana koymaya calısıyosunuz bu gibi seyler karsınızdakini kücük düsürmek cokmu hosunuza gidiyor.Bizim milletimizde huy haline geldi artık bu.
  • ben bile beğendiysem sende iş var anılara devam et sen
  • baştan sona okudum ilginçmiş...
  • süper kızla noldu bari?
  • şu meşhur bim de , eski kız arkadaşıyla karşılaşan birinin yazısı vardı. o aklıma geldi.
  • Eline saglık güzeldi..
  • çok komik olmasada gayet akıcı olmuş
  • yıkıldım ya
  • Güzelmiş,hoşuma gitti
  • Hll
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.