Otur otur otur nereye kadar diye sordum kendi kendime,canım sıkılıyodu benim yaa ne yapayım ne yapayım diye düşündüm durdum, en iyisi internet cafeye gidip mynette okey oynamaktı ya da counter oynardım olmadı mirc de chat yapardım.üstümü başımı değiştirdim saçıma egosite jöle mi sürdüm kazık gibi oldu çünkü ultrastronggel di.belli mi olur sonuçta internet cafeye gidiyorum chatten kız düşürüp msn de kamera açtırmak var.bakımlı olmak lazım tabikide.
Neyse yola çıktım.çok uzak değildi internet cafe belki 200 metre belki 300.hemen içeri girdim bilgisayarlar yanyana ikili ikili dizilmişti.hemen yan tarafı boş bi yer gördüm en arkada.cafenin sahibine dedim “abi 15 i açar mısın” o da “önce tuşuna bas aç bilgisayarı” dedi.tamam dedim.gittim tuşuna bastım.windows xp açıldı.ekrana akınsoft yazısı geldi.bekle bekle bekle.adam açmıyor bilgisayarı.acaba istek mi göndersem diyorum.sonra düşünmez mi “dilimi yok a.ına k.dumun evladının” diye.şimdi bağarsam “abi 15 açıldı” diye.sesim nasıl çıkar bilmiyorum kii.oha kızlarda var cafede hepsi bi an da dönüp bana bakarlar şimdi.bunları düşünürken tabi bizim bilgisayardan ses yok.en iyisi gideyim adama “abi 15 açıldı” diyeyim sessizce.tam gideceğim sırada bi anda bilgisayar kapanmaya başladı.abi napıyon sen yaa t.şak mı geçiyon benimle.hemen koşturdum yanına “abi ben açmıştım ama sen kapattın ana masadan” dedim.”kusura bakma ağabeycim” dedi ben onu açık kalmış sandım seni unutmuşum dedi.neyse bu sefer geldi kendisi bastı power tuşuna sonra bide akınsoftu gördükten sonra açtı anamasadan bilgisayarı.
Sonunda masaüstüne kavuşmuştum.hemen açtım bi internet sayfası girdim mynet e hemen takılanlar bölümünden alev odasına girdim.bi masaya oturucam hepsi erkek öff olmaz ki böyle ama.bi anda saziye_19 yeni masa açtı hemen karşısına oturdum.diğer taraflara da iki tane sap geldi işte.pis abazalar.masa da bayan var diye hemen geldiler.neyse başla tuşuna bastık hepmizi.oo elim güzeldi.biterdim büyük ihtimalle.selam orti nerden? diye sordum hemen.cevap yazmadı.nazlanıyo diye düşündüm içimden.bu sefer elin nasıl diye sordum.sadece ii yazdı.benimde iyi yazdım.sonra tekrar selam orti nerden yazdım.yine cevap yazmadı.ben bittim ilk el.bana alkış yaptı.utandım.tşkrlr yazdım.sonra tekrar sordum selam orti nerden?yine cevap yazmadı.yandaki saplar benimle t.şak geçmeye başladı.bende hemen çifte git tuşuna bastım puan kaybedeceğimi bile bile çıktım masadan.çıkarken de şaziye'ye şunları yazdım."biz senin gibileri çok gördük".çok üzülmüştüm gururum da incinmişti.hemen kapattım mynet okeyi.
Ardından mirc e girdim.zurnaya daldım.kanalın ana sayfasında yeni gelenlere bakıyordum ardından hemen etkileyici bir giriş yapıyordum.hiç kimse cevap yazmıyordu.bi arkadaşımın tavsiyesine uydum nicklerinin sonunda girl olan kişilere yazmaya başladım bi baktım rudegirl cevap yazmış.adınız nedir dedim.esra dedi.nerelisiniz?dedim.istanbul dedi.yaşın kaç dedim.18 dedi.ne iş yapıyorsun dedim.okuyorum dedi.aaaaay dedim işte bu abi yaa işte bu.bulmuştum aradığım aşkı bütün özellikleri bana uyuyordu.hobilerini sordum.sinemaya gitmek dedi yüzmek dedi tenis oynamak dedi.bende çok severim tenis oynamayı dedim.oysa hayatımda hiç tenis raketi görmemiştim.en sevdiğin tenisçi kim dedi bana.agassi dedim hemen.ateride oyunu vardı ordan biliyodum.ooo dedi klasik takılıyorsun sen.tabiki öyle dedim ne varsa klasiklerde var.ardından sordu klasik müzik dinler misin?bende dedim yok dinlemem.hemen üzgün surat yaptı.olamaz onu çok üzmüştüm galiba.üzdüğüm için özür dilerim dedim.ben üzülmedim ki dedi.rahat bi nefes aldım ardından.konuştuk konuştuk konu konuyu açıyordu.en sonunda dedim msn adresin var mı?hemen verdi adresini.çok şaşırdım.acaba erkek mi bu dedim.yoksa keklemişmiydi beni.o an da kendimi çok kötü hissettim.
Ama yine de ekledim msn ini.baktım çevrimiçi oldu hemen.teşekkür ettim adresini verdiği için.o da önemli değil dedi.o sırada yan masaya adamın biri geldi oturdu.ama böyle olmuyordu ki.acaba benim ekranıma bakıyor muydu?gözleri hafif yana kaydırıp benim ekranı kesiyo mu diye bakmaya çalışıyordum ama beceremiyordum.bütün konsantrasyonum bozulmuştu.esra ile konuşmaya devam ettim.adam sanki ekrana bakıyordu ya.utandım bi an.sonra esra sen gerçekten kız mısın?diye sordum.istersen kamera açalım dedi.off yandaki adam kamera açtığımızda ya ekrana bakarda onu görüp adresini eklemeye kalkarsa.belkide esra erkek.benim rezil durumuma şahit olursa.içinden a.ına k.dum malı nasılda keklenmiş diye düşünürse.aman dedim ne olursa olsun.gönderdim esraya kamera teklifini.hemen kendimi gördüm ekranda .şöyle kafamı hafif yana kaydırdım.gözlerimi de kıstım azıcık.gayet karizmatik duruyordum böyle.o an da onun kemerası da açıldı.aman tanrım o an ne olduğumu şaşırdım.ercan tanerin sözleri aklıma geldi yok böyle bir gol ay yani yok böyle bir kız.çok güzeldi kendileri.beni görünce gülümsedi.eridim bittim.yandaki adama baktım o sırada ekranıma bakıyordu.hemen kafasını çevirdi kendi ekranına.bak a.ına k.dum çocuğu ne çeviriyon hemen kafanı dedim içimden.o an da hıh bu kız benim havalarına girdim galiba.baya kameralarımız açık kaldı.sonra onun çıkması gerekiyomuş.yarın grşrz cnm dedi.bende görüşürüz dedim.görüntülü aramayı sonlandırdı.o an kendimi çok garip hissettim.yan masadaki adam kalktı.içimden işin bitti deme p.zevenk kestin kızı şimdi gidiyosun diye geçirdim.
Sonra bi counter oynayım da gecenin stresini atayım sonra eve giderim dedim.baktım hiç kimse oynamıyor cafede.ben de botlarla oynarım dedim.hemen yeni oyun kurmaya kalktım..saatte geç olmuştu.şöyle bi baktım cafeye 2 kişi kalmıştık.o an da büyük tuvaletimin geldiğini hissettim.hiç de tarzım değildir dışarıda yapmak ama oyunuda oynamak istiyordum.neyse dayanamadım girdim tuvalete.düğmeye bastım ışık yok.kimse yıldıramazdı beni.iyice hırs yapmıştım.çömeldim yere.neyse çıkanın ayrıntılarına girmemek en iyisi sanırım.ama baya uzun sürdü yani.o karanlıkta tuvalet kağıdı var mı diye yokladım.tuvalet kağıdı yoktu ama rulosu kalmıştı sadece.neyse buna da şükür dedim.işimi hallettim.ellerimi yıkadım.sonra dışarı çıktım.
Ohaaa.elektrikler kesilmişti.bize oyun oynamak haram diye geçirdim içimden.ana masaya doğru gittim.kimse yoktu galiba başında.dışarıya bi baktım.dışarısı da yoktu.yok artık ali sami.üstüme kitleyip gitmişler cafeyi.kepenkleride çekmişler.hemen telefonumu aldım evi aradım.araya basar basmaz telefon kapandı.obaa şarjımda bitti.bu ne lan dedim şaka mı bunların hepsi?gittim cafenin camına yumruk attım.kimseden ses gelmedi.daha fazla vursam camı kıracaktım herhalde.düşündüm acaba açıp bi bilgisayarı otursam mı sabaha kadar.dedim evdekiler merak eder.nasıl çıkacaktım ben buradan.daha sonra aklıma cafenin telefonu geldi.hemen kaldırdım ahizeyi.evi aradım annem çıktı.anne dedim ben cafede kilitli kaldım hemen gelin beni çıkartın burdan.bunu dedikten sonra annem cevaplarımı beklemeden en az beş soru sordu galiba.işte anlattım olayı baştan sona.sonra kapattım telefonu.aradan on dakika geçti sesler duydum dışarıdan.neyse kepenkler kalktı.cafe açıldı..hepsi bana gülüyordu. .babam cafenin sahibini tanıyormuş gitmiş evden almış adamı..adam “sana ne küfür ettim parayı ödemeden kaçtın diye” dedi.”abi kusura bakmada benim kadar küfür etmemişsindir” dedim.bozuldu ama yine de güldü.
Neyse biz eve gittik.yarın gündüz yine aynı cafeye geldim esrayla konuşmaya.abi gülümsedi.sonra “akşam ne yedin sen” diye sordu?bende ne alaka ya diye düşünürken.”bi daha sifonu çekmeyi unutma” dedi.baktım etrafa kimse duymamıştı.”abi sende ışığı yaptırmayı unutma” dedim.gülüştük.ardından “15 i açar mısın?” dedim.o da “sen önce tuşuna bas aç bilgisayarı” dedi.bende ”tamam a.ına k.yayım tamam” dedim.
Emre Süleyman MAHMUT
ahaha süperR Allah tan kızla konuşurken dememiş dün ne yedin diye
quote:
Orijinalden alıntı: dorukhansn
ahaha süperR Allah tan kızla konuşurken dememiş dün ne yedin diye
quote:
Orijinalden alıntı: e.c.i
Alıntıları Göster
Yerlerdeyim ama baya abartmışın çok uzun 15 dakka sürdü okumak
quote:
Orijinalden alıntı: firiengow
Yerlerdeyim ama baya abartmışın çok uzun 15 dakka sürdü okumak
Alıntıları Göster
güzel anı olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
güzel anı olmuş
Alıntıları Göster
sen mı yazdın eger sen yazdıysan senden iyi yazar olur olayı cok guzel hıkayelestırmıssın helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
güzel anı olmuş
Alıntıları Göster
dün ne yemiştin hakkatten
quote:
Orijinalden alıntı: sabry91
sen mı yazdın eger sen yazdıysan senden iyi yazar olur olayı cok guzel hıkayelestırmıssın helal olsun
evet ben yazdım :) teşekkürler bu arada herkese...
quote:
Orijinalden alıntı: ce_za
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak
Alıntıları Göster
Harbiden süper olmuş Hele aralardaki konuşmalar falan süperdi.Hele yan masadaki senin ekrana bakma bölümü tam süperdi
Kısacası tebrikler @ce_za
quote:
Orijinalden alıntı: FelakeTh
Harbiden süper olmuş Hele aralardaki konuşmalar falan süperdi.Hele yan masadaki senin ekrana bakma bölümü tam süperdi
Kısacası tebrikler @ce_za
Alıntıları Göster
Fena değil
quote:
Orijinalden alıntı: Laztronot
Fena değil
Alıntıları Göster
Manyak süper yaa koptum
en güzzel kısmıda mynet okeyde abazalar hemen kız görünce atlıolar senin amaç ne acaba
quote:
Orijinalden alıntı: predatoreren
Manyak süper yaa koptum
en güzzel kısmıda mynet okeyde abazalar hemen kız görünce atlıolar senin amaç ne acaba
Alıntıları Göster
sabırla okudum akıcı idi güzel bir anı
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet
sabırla okudum akıcı idi güzel bir anı
Alıntıları Göster
güzel olmuş :) helal.
quote:
Orijinalden alıntı: buraptor
güzel olmuş :) helal.
Alıntıları Göster
"..adam sana ne küfür ettim parayı ödemeden kaçtın diye dedi.abi kusura bakmada benim kadar küfür etmemişsindir.."
quote:
Orijinalden alıntı: kurtmehmet53
"..adam sana ne küfür ettim parayı ödemeden kaçtın diye dedi.abi kusura bakmada benim kadar küfür etmemişsindir.."
Alıntıları Göster
Adamım supersin yaa gulmekten oldum ya :D Benim basıma böyle bir olay olsa anneme derim anne cafede kilitli kaldm :D beni sabah alırsınız azcık takılırım derdim hahaha :D
Tuvalet kağıdı yoktu ama rulosu kalmıştı sadece.neyse buna da şükür dedim.işimi hallettim.ellerimi yıkadım.sonra dışarı çıktım.
quote:
Orijinalden alıntı: RobVanDam
Adamım supersin yaa gulmekten oldum ya :D Benim basıma böyle bir olay olsa anneme derim anne cafede kilitli kaldm :D beni sabah alırsınız azcık takılırım derdim hahaha :D
Tuvalet kağıdı yoktu ama rulosu kalmıştı sadece.neyse buna da şükür dedim.işimi hallettim.ellerimi yıkadım.sonra dışarı çıktım.
Alıntıları Göster
Güzelmiş :)
quote:
Orijinalden alıntı: t3ntativ3
Güzelmiş :)
Alıntıları Göster
Güzel de çok kfür etmişsin bea
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Güzel de çok kfür etmişsin bea
Ben olsam ben de ederdim.
quote:
Orijinalden alıntı: ce_za
quote:
Eğer sen yazdıysan neden gerçek edın ali et ve yazının sonunda başka ad belirttin