en azından daha 3 yaşındaki çocukların bayni yıkanmasın yahu
hadi v armı oy veren
quote:
Orjinalden alıntı: t_arslan
hadi v armı oy veren
oy abi ooooooooooooyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy
oy oooooooooooyyyyyyy oyyyyy
yahuuu 210 kiçşi girmiş 36 kişi oy vermiş olmaz ama yahuuu
internet cafe de kaç kişi internete giriyorki arkadaşlar toplanım multiplayer oyunlar için gidiyor yasaklanırsa internet cafe diye bir sektör ortadan kalkar
ben katılmıyorum herkezin evinde bilgisayar olmayabilir çoçuklarda internet cafede oynuyolar doğal olarak
katıl abi bence yaw
alla alla.. internet kafe ayrı şey, oyun salonu ayrı şey.. ikisi de ayrı ayrı açılsın.. internet kafeye her Allah'ın kulu gitsin ama oyun salonlarında da bazı düzenlemeler olsun.. ufacık çocukların okul formalarıyla ağ üzerinden birbirlerini vurduklarını görünce içim sızlıyor yaw..
Bu mümkün değil....
quote:
Orjinalden alıntı: ::kelebek::
alla alla.. internet kafe ayrı şey, oyun salonu ayrı şey.. ikisi de ayrı ayrı açılsın.. internet kafeye her Allah'ın kulu gitsin ama oyun salonlarında da bazı düzenlemeler olsun.. ufacık çocukların okul formalarıyla ağ üzerinden birbirlerini vurduklarını görünce içim sızlıyor yaw..
Bence internet cafe deki sandalyeler kaldırılsın.. Böylece işi olmayan bel ağrısına daha fazla dayanamaz çeker gider.. Oyun oynayan da bir yere kadar..
internet cafeleri kapatıp kütüphanemi açalım
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
abi internet kafeler kapatılsın demiyorum farkındaydan oyun oynamak yasaklanasın diyorum
oylar devam ediyor gelin gelin
oy ooooy ooooooy
yokmu!
quote:
Orjinalden alıntı: t_arslan
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
abi internet kafeler kapatılsın demiyorum farkındaydan oyun oynamak yasaklanasın diyorum