Şimdi Ara

internet cafede oyun yasaklansınmı? * oy verin *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

internet cafede oyun yasaklansınmı? * oy verin *

(En Son Oy Tarihi: 31.5.2006)
Giriş

• yasalanmak ne olaki
  • hakkaten yasalanma nedir??
  • tamam arkadaşlar değiştirddim bozmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_arslan

tamam arkadaşlar değiştirddim bozmayın

bozmayın ağlamasın.
  • quote:

ahh canıımm .. hööt bozmayın ulen .. tamam kardeş ağlama artık..
  • sağol abi
  • ne tip oyun
    internette herşey serbest olsun dünyada da herşey serbest olsun. uyuşturucu da serbest olsun başkasına zarar vermeden yapılan herşey serbest olsun.
  • kimse durup dururken bişeyi yasaklamaz
  • quote:

sağol abi

karışan olursa bi pm kadar uzağım...

• Oyunu yasaklıyalım, internetide yasaklıyalım, bilgisayarları koyalım oraya kimse açmasında herkes monitörlere bakıp feyz alsın. İnsanlar o ortamda başkalarıylada konuşmasın belki kötü fikirli insanlar olabilir onlardan etkilenebilirler , bu şekilde devam edip ileri bir toplum olma yolunda hızla ilerliyelim..
    Klasik yasakçı zihniyet.

Ayrıca şunuda belirteyim internet cafeleri sevmem bunun nedenide atari salonlarının bitişini hızlandırmasıydı..
    Şöyle King Of Fighter, Street Fighter oynayıp kapıştığım günleri özledim yaa gerçekten özledim o günleri.. Antalya'da bilen varsa böyle bir yer söylesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 30 Mayıs 2006; 1:02:38 >

• abi orası ateri salonu diil ama internet cafe intrnette ne zaman acill işim olsa bişey araştırcak olsam 3-15 yaş arası tekrar ediyorum "3" -15 yaş arası çocuklar bilgisayarları kaplamış oyun oynuyo sana göre herşey normal mi
  • quote:

abi orası ateri salonu diil ama internet cafe intrnette ne zaman acill işim olsa bişey araştırcak olsam 3-15 yaş arası tekrar ediyorum "3" -15 yaş arası çocuklar bilgisayarları kaplamış oyun oynuyo sana göre herşey normal mi

Ne yapmalarını bekliyordun internet deyince herkesin dediği ilim irfan yuvası, insanların ufku genişliyor, buda 21. yüzyılda gençlerimize ve çocuklarımızın çok işine yarayacak tarzı süslü sözlerin etkisiyle herkesin internette araştırma yapmasınımı.. Tek yaptıkları araştırma dönem ödevleri için başka bir şey yok.

İnternete giriyorlar ya kız tavlamak için yada mirc'da küfür basmak için yada son trendi söylüyeyim yabancı dil bilenler yabancı ülkeden kız ayarlıyayımda oraya göçeyim derdindeler..
    Bunların hepsi normal değil ama bunları yasakla engellemiz mümkün değil. Zihniyet bu şekilde ise devam eder gider.

• hayır
  • oyun yasaklanırsa internet cafe sektörü çöküşe gider tahminimce
  • Yasaklanmasın, Call Of Duty nin hali nice olur sonra...
  • o dediğin ne ki
  • hadi arkadaşlar otlarınızı bekliyoruz
  • quote:

hadi arkadaşlar otlarınızı bekliyoruz

taze mi olsun?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.