Şimdi Ara

İnternet devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbulda internetini devir eden var mı? Var ise tarife detaylarını konu altına yazabilir mi?

Bu arada internetsizim. Yani hemen cevap veremiyebilirim hatta görene kadar bağlatmış bile olabilirim. Böyle şeyler olursa kusura bakmayın şimdiden.
    Belki benim dışımda başkası da faydalanabilir konudan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerede oturuyorsunuz istanbul'un
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Neden sordunuz hocam? Hocam bu arada hiç sormadım siz neden tt den 3 hattınızıda devir ettirdiniz? Çok mu sorunluydu?
    Bazen netspeed e (84 liralık tarife) geçeyim diyorum ama pek güvenemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Uygun tt mi kovalayayım yoksa beklemeden netspeed e mi geçeyim?

• Ben 1 hattımı devrettim 1 hattımı iptal ettirdim.

Sebebi ise fiber geleceği için 1 aboneliğe hizmet verileceği söylendi bu sebepli tabi netspeed iyidir kullandığım internet ama hizmet iyi ise taahhüt verin yoksa anlık fiyat değişiminden etkileniyorsunuz.

İstanbul'da bir abimize devri gerçekleştiriyorum , istabul'da olsaydınız size devrederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun yaşamazsınız büyük ihtimal hocam,ben 4 aydır arkadaşım 8 aydır kullanıyor bir sorun yaşamadık,sorun olursada sadece kurulum ücreti olan 60 lirayı ödüyorsunuz türk telekomda ne kullandıysam hala ayni kalitede hizmet kullanıyorum hatta yakında vdsl'e geçeceğim aktif oldugunda altyapım dört gözle bekliyorum aktif olsun diye

Hocam ben istanbuldayım. Diğer konunuzda hatları devir ettiğinizi söylemiştiniz. Ne oldu gerçekleşmedi mi?
    Eğer hala devredemediyseniz tarife bilgilerini atar mısınız?

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Sanırım kurulum ücreti 75 lira olmuş.
    Hocam ben internetten bakınca altyapı 85 destekliyor olarak gözüküyor ama netspeed 50 destekliyor diyor. Acaba 75 hızlı paketi alsam denesem kopmalar yaşanırsa alt pakete geçirirler mi?
    Artı olarak ben 12 aylık sözleşme yaptıktan sonra sözleşme bitmeden çıksam sadece 75 lirayı ödüyorum cayma bedeli falan ödemiyorum doğru mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sabah arabamla gidip devri gerçekleştirdim önceki devir ettiğim arkadaşın altyapı sorunu olduğu için onu götürdüm o devir etti bir daha bana 40 tl ödemek zorunda kalmadı.
    Devrettiğim kişiye fiber çekilmiş 100 mbps 80 liraya kullanır.

• Düşük pakete geçin taahhüt vermeyin sonra yükseltip taahhüt verirsiniz .

• 12 ay taahhüt verip 2. ayda çıkmak isterseniz kurulum bedeli dişinda ekstra ücret ödemiyorsunuz,75lik paketi alın derim altyapı ne kadar kaldırıyorsa netspeed o kadar versin,35lik paket ile 75lik arasında pek bir fark yok ücret olarak

2 kez kaçırdık yani

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Olmadı öyle yapıcam. 84 liraya 24 hız almaktan iyidir.

• Malesef hocam keşke hızlı dönüş yapsaydınız size verirdim.

Ne desem boş. İkidir geç yazıyorum. Dün de bayilere gidip internet fiyatları hakkında bilgi alıyordum belki bayilerde farklı fiyatlar vardır diye. Bak bak beyne bak muhteşem. Acaba şansız mıyım yoksa salak mı Değişik

• Yok hocam estağfurullah kader diyelim.

Belki başka devir sağlayan arkadaşlarımız vardır bir konu gezdirin derim.
    2 kez üst üste oluyorsa bir şey vardır.
    Başka konulara bakıyorum olmadı netspeed e geçicem devir bulursam iptal ederim.
    Yani şu an böyle düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
    Size de teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skippeer -- 12 Eylül 2019; 18:37:4 >
  • Aralıkta bitecek taahhüdüm var. Şu an için devir eden kişilerle görüşsem nasıl bir sonuç alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devir alacak kişi aranıyor İnternet devri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.