Şimdi Ara

İnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu yeri yanlış olduysa affola. Doğru yeri bulamadım sanırsam. Konuya geçmek gerekirse benim hayalimdir bu. Her şey çok güzel gidiyor. Ekibimizde tahmini 17-18-19-20-21-24 yaşlarında insanlar mevcut. Bu ekibi ben kurdum ve 2 haftada WEBTEKNO'dan, Mizahhangover [MHG], NYGMA ve Türkhackteam'den sponsorluk aldık. Maslak Film'den de psikolojik olarak destek almaktayız. Reklam desteklerinde çok büyük yerlerde kollarımız var. Onedio yönetiminde tanıdıklarımız var fakat yaş bakımından maddi açıdan sıkıntıdayız. Eee haliyle yönetmen,kameraman,ekipman ve bu tarz şeylerde de sorun yaşıyoruz. Şuanlık düşüncemiz internet dizisi şeklinde hacker dizisi çekmek. İstanbul'da gerçekleşicek. Önerilerinizi ve yardımlarını esirgemeyecek büyüklerime şimdiden kapım açık. Eğer başarabilirsem yardımlarınızla çok fazla ses uyandırıcak bu iş ! İnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorumİnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorumİnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorumİnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorumİnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorumİnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorumİnternet Dizisi Çekimi Yapıyoruz | 5 Aydır Çabalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardlose7 -- 8 Ağustos 2017; 12:36:49 >

• KOLAY GELSİN
    ZOR İŞLER DİZİ İŞLERİ.

KAYITLI OLDUĞUM KAST AJANSI VAR ONDAN YARDIM ALABİLİRSİNİZ.
    MAYADROM AJANS İLE AYNI BİNA DALAR MECİDİYEKÖY DE FİKİR ALABİLİRSİNİZ.CEM AJANS .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 14 Ağustos 2017; 14:19:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.