Şimdi Ara

internet download ettiğim için ihtarname geldi (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
20
Favori
130.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kime o parayı ödetirlerse kardır zihniyeti ile yaklasiyorlar ciddiye almayın arkadaşlar ..Kim hakim karsısına cıkmıs, kim hapse girmiş ?
  • Arkadaşlar bizde bu ihtarname kurbanlarından olduk, üstelik biraz evvel telefonla da aradılar. Bu insanlara 495TL. kaptıracağımıza, Van yazıp, 5283'e gönderin. 5TL karşılığı Van'a destek olun.
  • Arkadaşlar birlik içinde olursak çok iyi olur. Gelişmeler doğrultusunda birbirimize haber verirsek hem sağlıklı hareket ederiz hem de kafamız rahat olur . Saygılarla
  • Ayrıca görüyorum ki avukatlık bürolarını arayınca labali cevap veriyorlar. Eğer gerçekten bu adamların birşeye bi tarafı yeseydi ne tehdit ne de bişe , kanuna çok güvenseler gerekeni yaparlardı . Ben de yurtdışındayım şuan , kontör baydım o kadar ve aradım . Kadın çıktı bana ilk başta bilgi verirken , ben ona böyle bir sanatçı Armada şirketinde yok çünkü onlar Armin Van Buuren ismini bile yanlış yazmışlar ihbarnameye sonradan kadın şok oldu ve bir anda sustu lütfen gerekeni yapınız felan dedi.

Ayrıca ben indirmeyi güya 2010 yılında yapmışım , tespit ancak 2012'ye yetişmiş felan dediler.
    ayrıca komik olan bir durum var, kağıttaki büro numarası ile internetteki sitelerinde büro numarası farklı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterforbes -- 24 Şubat 2012; 15:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky1907

Bu ihtarname gelen kişileri bu numaradan aranan oldu mu acaba acil yardım lazım ? No : 08503335010 bu numaranın ne olduğu hakkında en ufak bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgilendirsin.

bu nodan arayınca almanca mı konuştular?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterforbes

quote:

Bu ihtarname gelen kişileri bu numaradan aranan oldu mu acaba acil yardım lazım ? No : 08503335010 bu numaranın ne olduğu hakkında en ufak bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgilendirsin.

2 kere aradılar ikisinde de açmadım. Google da arayınca almanyada gibi çıkıyor ama kurumsal telefon da olabilir mi hiç bilgim yok ne olduğundan.
  • quote:

quote:

quote:

2 kere aradılar ikisinde de açmadım. Google da arayınca almanyada gibi çıkıyor ama kurumsal telefon da olabilir mi hiç bilgim yok ne olduğundan.

Bu telefon numaraları Türkiye'de kullanılıyor. Mesela Pegasus Havayolları'nın müşteri hizmetleri

Türkiye 0 850 250 0 737 *
    Almanya Bilet Hattı 0 1805 333 737
    İngiltere Bilet Hattı 0 845 0848 980
    Fransa Çağrı Merkezi 00 33 170700737
    İtalya Çağrı Merkezi 0039 0236042896
    İsviçre Bilet Hattı 0 901 110 737
    Lübnan Bilet Hattı 00 961 1 369 869
    Ukrayna Bilet Hattı 0038 0800 505 510
    Gürcistan Bilet Hattı 00995 32 2 400 400
    Romanya Bilet Hattı 00 40 21 307 91 75
    Irak (Erbil) Bilet Hattı 00 964 750 895 50 20
    Kosovo Bilet Hattı 00 381 38 247 693
    Kazakistan Bilet Hattı 007 727 2731717
    Diğer Ülkeler 00 90 850 250 0 737
    E-Posta misafir.iliskileri@flypgs.com

* 0 850 250 0 737 nolu numaramız sabit hatlardan arandığında 0,14 TL/dk (vergiler dahil), cepten aradığında ise sabit hat yönüne olan ücretten ücretlendirilir. Ekstra ücret alınmaz.
  • İki numara da farklı biri 08503335010 diğeri 08503333005 bu bunlar nerey bağlı verilen numaralar arasında yok.
  • bana gelmiş olsa ben ödemezdim kesinlikle ne koparsam kardır dusuncesiyle hareket ediyorlar.
    u torrent kullanıcısıım ama torrentten hıc mp3 indirmedim.başka şeyler indirdim.
  • bence ttnetde birileri bazıa avukatları ile anlaştı bu konuda
  • Arkadaşlar size çok güzel haberim var.

bugün emniyete gidildi ve bilişim suçları emniyetine : Kesinlikle bunu önemsemeyin ortada dava ya da icra yok . Bu önemsencek birşey değil , sakın ödeme yapmayın dediler.

Daha sonra avukatlık bürosu aradın ve bunlaırn alayı söylendi . Ayrıca Armada ile irtibata girdiğimi söylediğimde adamlar felaket şap oldu resmen cevap veremediler .

Özetn geçiroyurm gerçekten umursamayın !

Gözünüz aydın.
  • Icimi rahatlattin kardesim cok tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeterdo

Icimi rahatlattin kardesim cok tesekkurler :)

ne demek kardeşim . Türkiyedeki tüm arkadaşların içini rahatlatmak için 2 gündür çok yoğun çalıştım ve sonuçta emniyette bulundum . Ayrıca bu adamlar bizim IP'yi farklı şekilde bulmuşlar ve adresi de haksız yere. Çünkü emniyet şunu dedi eğer Telekom sizin adresini vermesi için savcılıkla gitmeleri gerekiyor ve böyle duırumda da sizin önceden haberiniz olması lazım , Telekom adresi verdiğinde . Yani bu adamlar bildiğiniz birilerine para yedirerek adreslerimizi bulmuş.
  • quote:

quote:

ne demek kardeşim . Türkiyedeki tüm arkadaşların içini rahatlatmak için 2 gündür çok yoğun çalıştım ve sonuçta emniyette bulundum . Ayrıca bu adamlar bizim IP'yi farklı şekilde bulmuşlar ve adresi de haksız yere. Çünkü emniyet şunu dedi eğer Telekom sizin adresini vermesi için savcılıkla gitmeleri gerekiyor ve böyle duırumda da sizin önceden haberiniz olması lazım , Telekom adresi verdiğinde . Yani bu adamlar bildiğiniz birilerine para yedirerek adreslerimizi bulmuş.

Alıntıları Göster
    quote:

Üstat bügün benide aradılar umarın dediklerin dogrudur yoka haşırt ayrıca emniyete giden sorankim senmisin sende birilerinden mi duydun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 24 Şubat 2012; 18:26:31 >
  • Şunu belirtmek istiyorum bu adamların işini mümkün olduğunca zorlaştırmak lazım, gelen taahhütlü postaları almayın, eşinize ailenize de tembihleyin gelen postanın o olduğunu anladıklarında buradan taşındı kiracıydı ayrıldı, tanımıyorum, gibi şeyler söyleyerek postayı geri gönderin. Tebligat yoksa elleri kolları bağlı kalır. Bana güvenin biliyorum da söylüyorum.
  • bügün emniyete yazı gönderdim yukarıdaki yazdıklarımı ve bunun bir dolandırıcılık olup olmadıgını sordum cevavşu aynen aktarıyorum " Sayın şenol kayıkcı dolandırıcılar son yıllarda sınır tanımıyor.çok çeşitli yollarını her gün duyuyoruz ancak bu türünü ilk kez duyduk.lütfen temkinli olun siz bizden bağımsız olarak bu kişileri cumhuriyet savcılığına şikayet edebilirsiniz.bizde ilgili birime iletiyoruz.bilgilerinize" yani olay dolandırıcılık olablir arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 24 Şubat 2012; 18:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

Üstat bügün benide aradılar umarın dediklerin dogrudur yoka haşırt ayrıca emniyete giden sorankim senmisin sende birilerinden mi duydun ?

Ailemden biri bugün Ankara'da gitti .
  • Arkadaşlar tamam para gönderme olayını felan aştık kolpalık hikayesi de aklıma takılan bu adamlar ev adreslerimizi biliyor.
  • quote:

quote:

Ben ttnet'den ayrılıp smile'a başvurmuştum, bağlantım ayın 17 sinde smile geçti, tespit aynı ayın 14'ünde yapılmış, bence ttnet ayrıldım diye resmen bilgilerimi satmış. Kadının biri aramıştı ttnet'ten hatta, tam tarihini hatırlamıyorum, yaptığım download'ların müzik, filim oyun oranlarını sormuştu, şaşırmıştım yuvarlak cevaplar verip geçiştirmeye çalışmış ama pek başaramamıştım.
  • Ben birşey söyleleyim size. Bu adamlar , Telekomdan birilerine para yedirip bizim IP ve Adresleri kaptılar . Çünkü emniyet dediki " Telekomdan yasal yolla ancak savcılıkla gidip alabilirler bilgileri adres felan ve bilgileir almadan önce sizin bundan haberiniz olması gerekir çünkü savcılık işin içine giriyor. Ayrıca dediler TElekomdan onaylı belge göstermeleri lazım size gönderdikleri belgede " dediler. Daha ne kadar açıkca anlatayım arkadaşlar ? Bu işde felaket birşey var,bu adamlar ev adreslerimizi de biliyor. Bişelere karar verip topluca savcılığa mı gitsek napsak ?

Ben olayın para ödemesi yönünü aştım tamam onlar kolpa felan ödemiyeceğiz bişe olmıyacak . Peki ya adresler ? Telekomdan biri bildiğiniz rüşvet para şu buyla adreslerimizi sattı. Topluca hareket etmemiz lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterforbes -- 24 Şubat 2012; 18:51:18 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.