Şimdi Ara

internet download ettiğim için ihtarname geldi (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.032
Cevap
20
Favori
130.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bana da ulaştı hemde 3 tane aradan 3-4 saat geçti birde telefon geldi ödemesseniz dosya tutulucak dava açılıcak falan filan hepten sinir ettiler beni ödemeyi düşünmüyorum bende bakalım ne olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Dün bana da ulaştı hemde 3 tane aradan 3-4 saat geçti birde telefon geldi ödemesseniz dosya tutulucak dava açılıcak falan filan hepten sinir ettiler beni ödemeyi düşünmüyorum bende bakalım ne olucak.

telefonda mı etmeye başlamışlar :O ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

quote:

Orijinalden alıntı: CoBaLTx34

Dün bana da ulaştı hemde 3 tane aradan 3-4 saat geçti birde telefon geldi ödemesseniz dosya tutulucak dava açılıcak falan filan hepten sinir ettiler beni ödemeyi düşünmüyorum bende bakalım ne olucak.

telefonda mı etmeye başlamışlar :O ...

Evet telefonda ettiler heralde biraz da konuşarak şantaj yapalım dediler
  • Bana da herhangi bir kâğıt gelmeden telefon geldi. Para ödeyin yoksa dava açılacak diye babam da "Ödemeyeceğim, açsınlar davayı" dedi, bakalım ne olacak? Ödemeyip dava açılan var mı hiç aramızda?
  • bu dosya cekenler torrent kullanıcıları mı ?

btguard.com
    400 Bad Request
    http://btguard.com/#join

programı torrentciler icin cok iyi diyorlar. ayda 7$ da o kadar buyuk bir meblag da degil.

Canada menşeyli

https://torrentprivacy.com/?id=start

birde sanırsam buda hollanda merkezli bi site.

http://torrentfreak.com/which-vpn-providers-really-take-anonymity-seriously-111007/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 23 Şubat 2012; 14:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

bu dosya cekenler torrent kullanıcıları mı ?

http://btguard.com/#join

programı torrentciler icin cok iyi diyorlar. ayda 7$ da o kadar buyuk bir meblag da degil.

Canada menşeyli

https://torrentprivacy.com/?id=start

birde sanırsam buda hollanda merkezli bi site.

http://torrentfreak.com/which-vpn-providers-really-take-anonymity-seriously-111007/

Benim Emule ile indirdiğim bir dosyaydı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Şubat 2012; 15:23:55 >
  • Valla parasını ödediğin şarkı için tekrar para isteyeceklerini hiç ama hiç sanmıyorum. Dolayısıyla avukatlardan teyit, garanti, makbuz tarzı birşeye gerek yok.

Bir albümde 10 tane şarkı olsa, her şarkı için de tek tek ihtar gönderseler zaten köşe olurlar.. aynı şarkı için tekrar ihtar gönderecek kadar da yüzsüz değillerdir herhalde..
  • bu ihtarnameden banada bu gün sabah geldi mp3 albümü indirdiğim içinmiş indirdiğim tarihte şubat 2011 miş hatırlamıyorum bile utorrent kullanıyordum ama sanırım oltaya oradan takıldık konunun tamamını 13 sayfayı okumasamda 7-8 sayfa okudum ve genel intibaya göre yasal bi dolandırıcılıkla karşı karşıyayım taleb ettikleri 490 lirayı ödemeyeceğim ve ihtarnameyede cevap vermeyeceğim ayrıca ttnet inde önüne gelene ip adresimizi ve adresimizi verdiğini öğrenmek iyi oldu önümüzdeki 1 hafta içinde tt netimide kapattırcam hatta mumkünse ttnet dairesindeki müdürle konuşup kişisel bilgilerimi 3. şahhıslara verdiğiniz için kapattırıyorum diycem inşallah azımdan küfür kalay kaçmaz ;)

şimdi sorum şu bi ihtimal ilerde siz böyle bişey yapmışsınız mp3 indirmişsiniz diyip mahkemeye çağırılabilirmiyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatemreata

bu ihtarnameden banada bu gün sabah geldi mp3 albümü indirdiğim içinmiş indirdiğim tarihte şubat 2011 miş hatırlamıyorum bile utorrent kullanıyordum ama sanırım oltaya oradan takıldık konunun tamamını 13 sayfayı okumasamda 7-8 sayfa okudum ve genel intibaya göre yasal bi dolandırıcılıkla karşı karşıyayım taleb ettikleri 490 lirayı ödemeyeceğim ve ihtarnameyede cevap vermeyeceğim ayrıca ttnet inde önüne gelene ip adresimizi ve adresimizi verdiğini öğrenmek iyi oldu önümüzdeki 1 hafta içinde tt netimide kapattırcam hatta mumkünse ttnet dairesindeki müdürle konuşup kişisel bilgilerimi 3. şahhıslara verdiğiniz için kapattırıyorum diycem inşallah azımdan küfür kalay kaçmaz ;)

şimdi sorum şu bi ihtimal ilerde siz böyle bişey yapmışsınız mp3 indirmişsiniz diyip mahkemeye çağırılabilirmiyim acaba ?

Ttnet in bu yaptığına benim de canım çok sıkıldı önüne gelene kişisel bilgilerimizi veriyorlar kendi kafalarına göre kampanyaya dahil ediyorlar saçma sapan fatura gönderiyorlar yakın zaman içerisinde telekom a gidip internet ve telefon bağlantısını kesinlikle kapattırıcam lazım değil cepden girerim olur biter çok lazım olursa cafeye yönelirim paranla rezillikten başka bişey değil.
  • iyiki ttnet kullanmıyorum illa ttnetten para ile alıcam diye tamamen saçmalık bu ihtiarname falan gönderdiklerinede inanmıyorum s s yokmuydu

bu arada torrent den indirmeyi hiç denemedim indirmeden kayıt yapan o kadar program varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 23 Şubat 2012; 17:20:24 >
  • beyler torrent ile indirdiginizde karşının gercek paylaşıcımı yoksa tuzak kullanıcı mı bilemezsiniz.
    Bu yuzden mutlak surette bi VPN kullanmanız lazım. Enazından işleri biraz uzayacak. 1 album icin
    onca tantanaya girmezler ama yurdum telekomu bu konuda cok edepsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

iyiki ttnet kullanmıyorum illa ttnetten para ile alıcam diye tamamen saçmalık bu ihtiarname falan gönderdiklerinede inanmıyorum s s yokmuydu

bu arada torrent den indirmeyi hiç denemedim indirmeden kayıt yapan o kadar program varken

ne yani şimdi ben yalanmı söylüyorum ihtarname geldi diye ?
  • arkadaslar, bısey sorucam
    ben bazen youtube ıcındekı filmleri , dizileri download edıyorum. Bundan bır sorun cıkarmı sizce?
  • bu ihtarname gelen kişiler ne yaptı acaba... ödeyen oldu mu
  • bugün benım de başıma geldi
  • bana da geldi millet buraya da gelmiş kimse ödememiş ama

• ne yapcaz şimdi 495 lirayı yatıracak mıyız... yatırmazsak davalık mı olacaz... eve kâğıt daha ulaşmadı ama tel. ile arandım öderseniz davadan düşülecek diyolar... yardım edin lütfen..
  • Selam arkadaşlar .forumda yeniyim. Konuyu hortlatcam ama bugün bize de gelmiş bu ihbarname . Ama sahte olduğundan şüpheleniyorum birincisi gönderdikleri tercüme velaketnamesi tamamen fotokopiden ibaret imza kısmında herhangi bir isim yazmıyor ve fotokopi üstünde asıldır diye renkli mühür yok . Ayrıca " Armen Van Buuren " diye yazmışlar yani bir ihbarnamede nasıl olur da , isim yanlış yazılır .

Ellerine geçenlerde tercüme belgesi nasıl gözüküyor ?

Arkadaşlar bence ellerimize geçen belgeleir kıyaslamamız lazım .

Ben gerçekten dolandırıcı yönünü de seziyorum. Nasıl olur da bir ihbarnamede noter onaylı kağıt sadece fotokopi olarak yollanır ve sanatçı ismi yanlış yazılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterforbes -- 23 Şubat 2012; 23:41:24 >
  • Yazilarin geneline baktigimizda emule torient uygulamalari kullananlara gelmis. Web sitesinden indiren yada rapid gibi sitelerden dagitim yapanlara da yazi gidiyormu. Eger oyle ise indirmeyelim. Birde bakildiginda hep yabanci parcalar ve filmler. Yerli parcalar icin boyle bir takip varmi acep...
  • Yatırmayanlar davalık olmamış. Bireysel kullanıcılar (evden bağlananlar) için mahkeme olayı olmaz fakat işyerlerinden bağlanıp indirenler için ( okul gibi kamu kurumları) bi sıkıntı olabilir.Sonuçta günde 100 kişiyi arasalar o panikle 2-3 kişi 500 er TL yatırsa yeter onlara 5 000 000 aranacak telefon olduğuna göre...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.