Şimdi Ara

internet download hızı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar millet 300 le çekiyorum 800 le çekiyorum diyo e bizde insanız bizimde canımız çekio ama netimiz 50yi anca görüo bu nasıl iş anlamadım ttnet sınırsız 60tl olan paket kullanıyorum 3 gün önce 90 dı şimdi 50 lerde....utorrentten 40 ile indirio...chromun kendisindende 40-48 arası indirio...ya benim hattımda mı bi sorun var bi yardım edin....speed test yaptım sonuç şu:indirme 0.40mbps; upload ise 0.42mbps....bu arada adil kullanıma yaklaşmadım bile 8 gb şuan ki indirmem....İDM ile indirmedede 50-55 oluo max...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 6 Mayıs 2012; 1:10:23 >

• modemde ulaşılabilir hız ne kadar görünüyor ve santrale uzaklığın ne kadar biliyormusun
  • akk yı aşmadığına göre bi problem olduğu aşikar :)
  • benimde çok yavaş adil kotayı da aşmadık ama ne illetse. verdiğimiz parayla rezil oluyoruz resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

akk yı aşmadığına göre bi problem olduğu aşikar :)

kardeş problem ne olabilir çıldıracam 60 tl yi bayılıyorum yazık günah o paraya...bu işi bilen biri bana yol gösterebilirmi ttneti mi arayacam oradan mı irtibata geçsem...
  • AKK dolmadıysa arıza kaydı bırak hızım düşük diye düzeltirler ama düzeltecek çalışanlar gece çalışmıyorlar diye biliyorum sabaha kalır senin iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasincls -- 6 Mayıs 2012; 0:44:55 >
  • yokmu yahu bi bilen...yok arkadaş bu forumda yaşlanmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trschumi

hemen ttneti ara durumu anlat hattını kontrol etsinler arza kaydı oluştursunlar akk geçmediğin için hızını düzeltirler hattında sorun varsada söylerler modem arayüzünde yazanlarıda buraya yazarsan ona göre cevaplar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 6 Mayıs 2012; 1:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

hemen ttneti ara durumu anlat hattını kontrol etsinler arza kaydı oluştursunlar akk geçmediğin için hızını düzeltirler hattında sorun varsada söylerler modem arayüzünde yazanlarıda buraya yazarsan ona göre cevaplar gelir

modem arayüzü derken şunu kastediyorsun galiba

• quote:

modem arayüzü bunu kastettim

/>
  • quote:

quote:

modem arayüzü bunu kastettim

/>

kardeş benimki huaweii hg521 valla girdim arayüze ama böyle bi yazı yok
  • quote:

ozaman ttneti ara durumu anlat onlar çözüm bulur modem arayüzündeki değelerimi nasıl öğrenebilirim diye söyle hepsini söylerler sana
  • quote:

quote:

ozaman ttneti ara durumu anlat onlar çözüm bulur modem arayüzündeki değelerimi nasıl öğrenebilirim diye söyle hepsini söylerler sana

kardeş bu galiba

• quote:

bu değerlerden fazla bişey anlamadım sen en iyisi ttneti ara durumu anlat
  • ok...sağol ilgin için kardeş
  • rica ederim ttneti aramayı unutma yoksa bu hızda kalırsın
  • hat zayıflama degerin 54 db :S

çok mu uzaksın santrale sen adsl alabildigine dua et

yok ben yakınım eskiden hızlıydı diyorsan ara hatlar ölmüş de

gekip baksınlar kapından sinyale
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

hat zayıflama degerin 54 db :S

kardeş santral nere oluo acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

hat zayıflama degerin 54 db :S

valla öncedende yavaştı kesinlikle 8mbps felan değildi ben max. 100kb/s felan görüodum oda sık olmamakla birlikte...
  • Sen eve internet gelebildiğine dua et bence. 54 db download hat zayıflaması ile şu an aldığın hız fazla bile. Sizin altyapı galiba 80lerden kalma.

Db denilen rakam 20'nin altında olmalıdır. 30'dan sonra kötü, 40'tan sonrası çok kötüdür. Senin ki 54 db. İlk defa bu kadar kötü değerler gördüm şimdiye kadar. Ama upload'un iyi sayılır. 25 db. Zaten speedtestte de upload 2 farkla daha iyi çıkmış downloaddan. :)

Sana tavsiyem, binanızdaki kabloları değiştirin. Altyapınız ölmüş çünkü. TTnet size yardım edemez. Altyapınız anca bu hızı destekliyor der. Ki doğru söylemiş olur. Benim altyapım da kötüydü. 38 db down, 30 db upload alıyordum. Binadaki kablolarda oynama yaptım, duvardan çıkan kablolar ile. Şu an 13 db download 15 db upload alıyorum. Yani hattım 21 mbite kadar kaldırıyor artık. Eskiden 1 mbiti zor görürdüm.

Forumda konu olması lazım bu kabloları nasıl değiştirileceğine dair.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.