Şimdi Ara

İnternet download hızı sürekli azalıp yükseliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse cozemedi ya download hızı sürekli azalıp yükseliyor indirme yaparken aktarım hızı 3.2 MB 4.2 2.0 5.8 şuan ekrana bakıp cikanlri yazdım hep böyle değişiyor hâliyle indirme yaparken kayıp yaşıyorum zamandan modem değiştirdim adsl kablo değiştirdim yine aynı 2 defa servis geldi hız testi yapıp gitti yine aynı bıktım artık 6.1 2.1 bu nedir baştan azalıp yükselmesi lazım santral hızına göre 8 ise 8.20 8.70 arası değişir benimki baya azalıyor ne yapacağım abuk subuk soruna çare bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yokmu kimse yardım edecek kafayı yicem valla artık

• Bir daha servis gelecek bakalım ne olacak

• Nerden indirne yapılıyor
    Ne ile indirme yapılıyor
    Hangi iss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Her siteden aynı ?

• Tüm olanı biteni hız denemelerini ve tutarsızlıkları ekran görüntüleriyle falan filan bildirin issye. Servis geldiğinde ona da gösterin

İndirme yaparken sizde nasıl oluyor aktarım oranı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • indirme yaptığım yere, kullandığım yazılıma göre değişiyor. buna net cevap vermek zor
  • Çok geniş bir cevabı olan soru sormuşsunuz. Yeterince de bilgi vermemişsiniz o yüzden kimse yazmamış.

En basitinden Chrome ile indirme yaparken aldığınız hız ile idm ile indirme yaparkenki hızınız arasında fark vardır. Chrome indirme yaparken dalgalı indirebilir. Aynı dediğiniz gibi. Hız bir artar bir azalır. İdm de 'genelde' öyle sorunlar olmaz.

Ya da kablonuzda sorun olabilir. Bu sorun ev içi kabloda değil de binadaki kabloda olabilir. Cat 6 kablo kullanmanız işe yarayabilir. Cat5 ve cat5e kablo arasında hız anlamında şu andaki mevcut altyapıda fark olmasa da dayanıklılık anlamında epey bi fark var.

• LEAME kullanıcısına yanıt
    İdmdede Chrome dede premium üyelikten indirme yaparken de başka telefondan bilgisayar dan yaparken de 3 saniyede bir değişiyor

• LEAME kullanıcısına yanıt
    Bütün sitelerde aynı suanki download hızı indirme yapıyor 1.1 MB 611 km 292 kb 1.9 MB 1. mb681 kb anlık değişiyor paso 8 MB kullanıyorum ne yapmam lazım

Şuan indirme yapıyor çıkanları yazayım 676 kb 309 kb 607 kb851 kb 1.2 mb 1.1 mb 472 kb ben böyle Internetin bazende6.5 MB 5.5 MB böyle dengesiz indiriyor 1 GB 8 mbde 10 dkda indiriesin santral 8 diyor 6.70 i geçmiyor 6 ya sabitle dim bu seferde 5 i geçmedi 8 de bıraktı müşteri hizmetleri hadi 6 olsun 1 GB 25 dk normalmi kayıp yaşıyorum her sitede aynı bu lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgauraz

Şuan indirme yapıyor çıkanları yazayım 676 kb 309 kb 607 kb851 kb 1.2 mb 1.1 mb 472 kb ben böyle Internetin bazende6.5 MB 5.5 MB böyle dengesiz indiriyor 1 GB 8 mbde 10 dkda indiriesin santral 8 diyor 6.70 i geçmiyor 6 ya sabitle dim bu seferde 5 i geçmedi 8 de bıraktı müşteri hizmetleri hadi 6 olsun 1 GB 25 dk normalmi kayıp yaşıyorum her sitede aynı bu lanet olsun
    Hadi şuanda ınterneti kullanan var kimse kullanmadığı zamanda gece 6.5 3.3 1.1 diye 5 sanuye yükselip azalıyor 5 dk her seferinde Zamanda kayıp oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.