Şimdi Ara

internet download manager 6.19 indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternet download manager 6.19 lisanslı sürüm kullanıyorum. Bir sorunum var programla ilgili. internet explorer ve google chrome olmak üzere 2 tarayıcı kullanıyorum. Ağırlıklı olarak chrome kullanıyorum daha hızlı diye. Önceden video yüklü bir siteye girdiğimde (youtube vb.) videonun üzt kısmında mavi bir çubukta indirme butoru çıkardı ve ona basarak indirmeye başlardım dosyayı. Ama programda herheng bir değişiklik yapmamama rağmen 2 gündür bu buton çıkmıyor. Ayarlar kısmından bazı resimler çekip ekte sizlerle paylaşacağım. Acaba farklı bir şey mi var siz de görebilirsiniz diye. O butonun sadece chrome de çıkmasını istediğim için diğer seçenekler (ie, firefox vb.) seçili değildir uzun zamandır. Yardımcı olmanızı rca ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

internet download manager 6.19 indirme sorunu internet download manager 6.19 indirme sorunu internet download manager 6.19 indirme sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muverrih35 -- 24 Mart 2014; 11:52:11 >

• eklentilerden idm ektinleştir yapmanız gerekmekte chrome için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aahastra

eklentilerden idm ektinleştir yapmanız gerekmekte chrome için

Eklentilerdeki idm de zaten etkinleştirilmişti. Kontrol ettim tekrar ama etkin gözüküyor. İndirme menüsü açılıyor mu diye internet explorer'ı da ayarlardan seçip youtube a girdim orada video açıınca indirme menüsü çıkıyor hemen ama chrome da açılmıyor. :(
  • bana da aynısı oldu,

komple silip kaldırdım

tekrar yükledim, oldu
  • hocam genel sekmesinde tuşlar diye bi seçenek var orada indirmek istediğiniz zaman belli tuşlarla bunu halledebiliyorsunuz. bunu bi denemenizi öneririm
  • Aynısı bende de oldu. Programı kaldır tekrar kur. Düzeliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuşlar bölümünden alt tuşunu seçtim ama hiç birşey olmuyor. Ayrıca dün akşam farkettim youtube dışındaki sitelerde video olduğundan bu dosyayı indir butonu çıkıyor ve indirebiliyorum. Sanırım sorun sadece youtube da :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan15826

Aynısı bende de oldu. Programı kaldır tekrar kur. Düzeliyor.

Programı kaldırıp tekrar kurdum ama yine aynı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.