Şimdi Ara

Internet Download Manager Ömür Boyu Lisans Satışı [Orjinal Ürün]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Internet Download Manager Ömür Boyu Lisans Satışı [Orjinal Kod]

1 yıllık değil ürünlerimiz orjinal kod ile teslimatı yapılan Ömür Boyu kullanım hakkına sahiptir.

IDM Ömürlük Hesap Satın almak için : IDM TIKLA SATINAL

adresimizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. (
    www.premiumturkiye.com
    Internet Download Manager 9999 Gün | PremiumTurkiye
    http://www.premiumturkiye.com/idm-omurboyu-orjinal-lisans
    )

Kredi kartı ile yapılan ödemeler 1 Dakika içerisinde ürün orjinal kodu SMS olarak cep telefonunuza gönderilmektedir. (256bit SSL kullanılmaktadır. Sitede kesinlikle kredi kartı bilgileri tutulmaz.)

Banka Havalesi ile yapılan ödemelerde : Ödemeniz onaylandığında Mail olarak size orjinal serial numarası gönderilir.

Özellikle belirtmek istedim; Satışını yaptığımız ürün Internet Download Manager sitesinin orjinal serial numarası olarak gönderilir. Kendi hesabınızı oluşturarak Ömürboyu kullanım hakkına sahip olursunuz.

Ömür Boyu IDM kullanım lisansı : 70 TL'dir.

Web Sitemiz :www.premiumturkiye.com

Saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 11 Mayıs 2015; 14:19:52 >

• Ömür boyu güncelleme lisansı (lifetime updates) mı?
  • gundar G kullanıcısına yanıt
    Satın aldıktan 1 Yıl boyunca tüm güncellemeleri yapabiliyorsunuz. Daha sonra Ömürboyu sorunsuz bir şekilde kullanıyorsunuz. Alacaklar için bu fırsat çok uygun.

Saygılar.
  • Hocam bana pm yoluyla dönerseniz size programı ücretsiz bir yoldan sağlayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W!N3r

Hocam bana pm yoluyla dönerseniz size programı ücretsiz bir yoldan sağlayabilirim

Hocam yardım teklifin için çok teşekkür ederim. Derdim programı crackli kullanmak değil. Bulabilirsem yasal olarak lifetime updates olarak kullanabilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundar

quote:

Hocam bana pm yoluyla dönerseniz size programı ücretsiz bir yoldan sağlayabilirim

Hocam yardım teklifin için çok teşekkür ederim. Derdim programı crackli kullanmak değil. Bulabilirsem yasal olarak lifetime updates olarak kullanabilmek

Sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gundar

quote:

Çok büyük bir iş yaptığınızı sanıyorsunuz herhalde değil mi ? Veya kendinizi çok mu zeki sanıyorsunuz anlamış değilim. Herkes biliyor crakli programlar vesaire. Ancak herkes sizin gibi beleşçi ve düzenbaz değiller. Satış konusunda bile bunu yapabiliyorsanız sizden herşey beklenir :)

Allah akıl, fikir ve şuur versin demekten başka bişey diyemiyorum. Zaten arkadaş size ağzınızın payını vermiş :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6-7 Yıldır ücretsiz kullanıyorum tam sürüm bedava
  • "6-7 Yıldır ücretsiz kullanıyorum tam sürüm bedava"

Bizden alanlarda sorunsuz bir şekilde kullanıyorlar. En azından güncelleme sorunları olmuyor.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuskunYolcu

Internet Download Manager Ömür Boyu Lisans Satışı [Orjinal Kod]

1 yıllık değil ürünlerimiz orjinal kod ile teslimatı yapılan Ömür Boyu kullanım hakkına sahiptir.

IDM Ömürlük Hesap Satın almak için : IDM TIKLA SATINAL

adresimizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. (http://www.premiumturkiye.com/idm-omurboyu-orjinal-lisans)

Kredi kartı ile yapılan ödemeler 1 Dakika içerisinde ürün orjinal kodu SMS olarak cep telefonunuza gönderilmektedir. (256bit SSL kullanılmaktadır. Sitede kesinlikle kredi kartı bilgileri tutulmaz.)

Banka Havalesi ile yapılan ödemelerde : Ödemeniz onaylandığında Mail olarak size orjinal serial numarası gönderilir.

Özellikle belirtmek istedim; Satışını yaptığımız ürün Internet Download Manager sitesinin orjinal serial numarası olarak gönderilir. Kendi hesabınızı oluşturarak Ömürboyu kullanım hakkına sahip olursunuz.

Ömür Boyu IDM kullanım lisansı : 58 TL'dir.

Web Sitemiz :www.premiumturkiye.com

Saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam ben omur boyu lisans aldim onceden kendi sitesinden 2 yil sonra patlamistir lisans gbi biseyler dedi

• Y£K£

"Hocam ben omur boyu lisans aldim onceden kendi sitesinden 2 yil sonra patlamistir lisans gbi biseyler dedi "

Merhaba BUrak bey,

Malesef bizim ürünlerde öyle bir durum sözkonusu olamaz. Olması durumunda da hertürlü desteği sağlarız. Çünkü orjinal kod olarak resmi partneri olarak işlem yapıyoruz.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuskunYolcu

Satın aldıktan 1 Yıl boyunca tüm güncellemeleri yapabiliyorsunuz. Daha sonra Ömürboyu sorunsuz bir şekilde kullanıyorsunuz. Alacaklar için bu fırsat çok uygun.

Saygılar.

1 YILDAN SONRA ÜCRETSİZ GGÜNCELLEME YAPMIYACAK MI? yani ömür boyu güncelleme var mı?
  • Güncellemeye gerek duymayacaksınız. Ancak dediğiniz gibi 1 yıl sonrasında güncelleme olmuyor. Ama dediğim gibi güncellemesizde yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz.

Saygılar.
  • Güncelleme yapmadan crackli programda sorunsuz Ömür boyu Çalışıyor hocam o zaman sizin program 1 yıllık diyebiliriz Güncelleme gelmiyorsa daha sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "premiumbeyin" Herkes crackli kullanmıyor malesef. Crackli çoğu programın içerisinde bilgileri çalmaya yönelik kodların olduğunu sizde bizde iyi biliyoruz. Almak zorunda değilsiniz. Ancak alacak olanlara akıl veriyormuş gibi yapıp onların crack sitelerinden bir sürü virüslü dosya indirmelerine sebep olabilirsiniz. Çok fazla bilginiz var ise kendinize yeni bir konu açıp oradan crackli dosyası ile birlikte idm adresi verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.