Şimdi Ara

İnternet Explorer 10 da Ekranı Kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle benim problemim internet explorer da bazı sayfalar tam ekran olmuyor. Win7 ile birlikte bilgisayarda İE9 vardı. Fakat bazı bilgisayarlarda farkettim aynı sayfa tam ekran yapılabiliyor. Ben de sorunun İE9 da olduğunu düşünerek İE10 yükledim fakat aynı sorun hala devam etmekte.

Bunu çözümünü bilen var mı?

Ekte de göründüğü gibi "ekranı kapla" simgesi deaktif. Bu nedenle tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Arkadaşlar öncelikle benim problemim internet explorer da bazı sayfalar tam ekran olmuyor. Win7 ile birlikte bilgisayarda İE9 vardı. Fakat bazı bilgisayarlarda farkettim aynı sayfa tam ekran yapılabiliyor. Ben de sorunun İE9 da olduğunu düşünerek İE10 yükledim fakat aynı sorun hala devam etmekte.

Ekte de göründüğü gibi "ekranı kapla" simgesi deaktif. Bu nedenle tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

pek explorer kullanan yok galiba ben de buna dahil bu sorunun çeşitli sebepleri olabilir.eğer çok fazla yer imi falan kullanmıyorsan varsayılan ayarlara dönmeni tavsiye ederim belki düzelebilir.
    explorer simge -sağ tık-özellikler(properties)-gelişmiş ayarlar'dan ulaşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

quote:

Arkadaşlar öncelikle benim problemim internet explorer da bazı sayfalar tam ekran olmuyor. Win7 ile birlikte bilgisayarda İE9 vardı. Fakat bazı bilgisayarlarda farkettim aynı sayfa tam ekran yapılabiliyor. Ben de sorunun İE9 da olduğunu düşünerek İE10 yükledim fakat aynı sorun hala devam etmekte.

pek explorer kullanan yok galiba ben de buna dahil bu sorunun çeşitli sebepleri olabilir.eğer çok fazla yer imi falan kullanmıyorsan varsayılan ayarlara dönmeni tavsiye ederim belki düzelebilir.
    explorer simge -sağ tık-özellikler(properties)-gelişmiş ayarlar'dan ulaşabilirsin.

Şöyle bir durum var crome da bu sorun yok ama cromeda da program stabil çalışmıyor. Ayrıca arkadaşımın bilgisayarında tam ekran oluyor. Çok anlamsız geldi bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: becozmy

quote:

Şöyle bir durum var crome da bu sorun yok ama cromeda da program stabil çalışmıyor. Ayrıca arkadaşımın bilgisayarında tam ekran oluyor. Çok anlamsız geldi bana.

o zaman sisteme bir el atmak lazım.

http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html
    yukarıdaki programı kur çalıştır.windows'unu yenileyecek güzel bir program

bir de advenced system care veya wisecleaner ile bir temizlik yap
    karar senin ben her ikisinide kullanıyorum tavsiye ederim.
    http://www.wisecleaner.com/
    http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html

en son ultimate defrag ile disk tamamdır.(mutlaka dene)
    http://www.disktrix.com/free-trial.php

arkadaşım bu yazdıklarımı uygula sistemin son derece stabil ve gayet hızlı hale gelecektir.
    not:chrome kaldır bunları uyguladıktan sonra tekrar yükle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.