Şimdi Ara

INTERNET EXPLORER 8 ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalarım benim sorunum şu,ınternet explorer (8)tarayıcı sayfasını her açtığımda,bir ikaz ile karşılaşıyorum. Bu sorunum 1 haftadır oldu.ikaz şöyle:
    Bilgasayardaki bir program,internetExplorer için varsayılan arama sağlayıcı ayarınızı bozdu.

''Internet explorer bu ayarı ilk arama sağlayıcısı değerini sıfırladı:
    Bing(www.bing.com)
    Internet expolrer şimdi bu ayarı değiştirebileceğiniz veya başka arama sağlayıcıları yükleyebileceğiniz arama ayarlarını açacak.
    TAMAM dediğim zaman
    EKLENTİLERİ YÖNET diye bir sayfa açıyor.''
    Bu sayfa daha önce hiç açılmazdı.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
    Bu Eklentileri yönet sayfasının çıkmasını istemiyorum.lütfen yardım edin.Explorer kaldırdım yeniden yükledim hiç bişey değişmedi.

• kardeş bendede aynı sorun var nasıl çözerim
  • - virüs taraması yaptınız mı?
    - IE ayarlarını varsayılan yapıp öyle deneyin.
    - Bu sorunu oluşturan programı kaldırın.
    vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

- virüs taraması yaptınız mı?
    - IE ayarlarını varsayılan yapıp öyle deneyin.
    - Bu sorunu oluşturan programı kaldırın.
    vs..

IE zaten varsayılan
    virüs taraması zaten yapıldı.sorun yok,
    Bu sorunu oluşturan proğramı bir bulsam ben biliyorum yapacagımı ama bulamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi officer33 -- 26 Şubat 2011; 0:29:43 >
  • Ben onu demek istemedim. IE ayarlarını ilk haline getirmek için ayarlar penceresinde bir tuş var onu kastettim.

O programı bulmak için hepsini tek tek kaldırıp denemen lazım. Sorunlu olmayanları tekrar yüklersin nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 26 Şubat 2011; 0:39:14 >
  • arkadaşlar benim sorunum da ie 8 ile alakalı bir hafta önce pc yi arkadaşıma verdim . şimdi ie yi ne zaman açsam giriş sayfamwww.arasana.tk sayfanın arayüzü google ile birebir aynı internet ayarlarından boş kullanı seçiyorum fekat ie yi açtığımda yeniden arasana.tk ve ya başka sonu tk ile biten bir siteye yönlendiriliyorum bu siteler google ara yüzünü kullanıyor başım belada arkadaşa soruyorum nerelere girdin bunla diye :))) valla bi şey yapmadım diyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eklentileri yönet sayfasından arama sağlayıcılarına gelin oradan bing'i seçin alt tarafta varsayılan yap deyip onaylayarak çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 27 Şubat 2011; 18:07:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.