Bildirim
internet explorer 9 yükledim araç çubuğu dili ingilizce oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ingilizce versiyonunu indirmiş olabilir misin..eğer öyleyse türkçe versiyonunu indir -
hayır türkçesini indirdim -
aynı sorunu ben de yaşadım. kurulum sonrasi dil ingilizce oldu. sorun şöyle çözülüyor. gelen güncelleştirmeler içerisinde türkçe dil paketi var. onu seçip güncelledim ve Türkçe oldu. sorun çözüldü. -
evet doğru bugün yeni güncelleştirme yükledim içinde türkçe dil eklentisi vardı düzeldi -
ya kardeş sagda anahtar resmi veya ayar yazar oraya gir hemen dil desteği en üstte oradan türkçe yap tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: malatyali2
ya kardeş sagda anahtar resmi veya ayar yazar oraya gir hemen dil desteği en üstte oradan türkçe yap tamam
ARKADAŞIMM ADAM YAZMIŞ ZATEN BÖYLE YAPIYORUM OLMUYOR DİYE KITMISIN BİDE BÖYLE ARTİS ARTİS SÖYLÜYOR YA HEY ALLAHIM MALATYALI DEĞİLMİSİN KAFA BASMIYOR İŞTE. -
nasıl cozdunuzzz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- modem arayüzüne giremiyorum
- denetim masası kısayolu
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- freedos laptop alınır mı
- ntfs mi fat32 mi
- pc otomatik kapatma
- bilgisayar hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- oem açılımı
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X