arkadaşlar slm belki daha önce verilmiştir aradım ama bulamadım bu sitemize koyduğumuz flashlarda etkinleştirme olayını nasıl kaldırıyoruz????
Uzun zamandır FireFox kullanıyorum, bunlarla ilgilenmiyorum ama bildiğim kadarıyla bu tıklyarak etkinleştirme olayını web tasarımcı olarak iptal edemezsiniz, Çünkü İnternet Explorer kendi güvenlik açıklarını kapatmak için bunu yaptırmak zorunda.
ya girdiğim bazı sitelerde ie flash da etkinleştirme istemiyor bazılarında istiyor demekki bir yolu var zaten bir yerde duymuştum böyle bişi var diye ama nasıl olduğunu bilmiyorum, ilgin için saol buarada...
Biara yazmıştım ama neyse bidaha anlatim
Bu ie7 den kaynaklanan bi sorun , browser güncellemesinde sorun var bildğim kadarıyla ie7nin. Yamasıda çıktımı bilmiyorum açıkcası.
Bu yöntem ile kendi bilgisayarınızdaki etkinleştirme olayını kapattık diyelim. Dünyanın herhangi bir yerinden, herhangi bir zamanda giren herhangi birisinin internet explorerina bu eklentiyi uygulayamayacağımız için yine etkinleştirme isteyecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: MaviAteş
Bu yöntem ile kendi bilgisayarınızdaki etkinleştirme olayını kapattık diyelim. Dünyanın herhangi bir yerinden, herhangi bir zamanda giren herhangi birisinin internet explorerina bu eklentiyi uygulayamayacağımız için yine etkinleştirme isteyecektir.
Hayır , bunu yazdığımız zaman dünyanın neresinden girilirse girilsin flash etkinleştirme sorunu diye bişey kalmıyor
işte tam aradığım şey çok teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: loperselim
Biara yazmıştım ama neyse bidaha anlatim
Bu ie7 den kaynaklanan bi sorun , browser güncellemesinde sorun var bildğim kadarıyla ie7nin. Yamasıda çıktımı bilmiyorum açıkcası.