Şimdi Ara

internet explorer'da giriş sayfası belası = 'http://www.aramax.com.tr/' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • exploreri yeniden yükle masaüstündeki veya araç çıbuğundaki kısa yolu sil kurulum dizininin içinden kısayolları masaüstüne at
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezgin963

arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi İE10 kullanıyorum ve ""http://www.aramax.com.tr/"" adlı site ana sayfam olarak çıkıyor (b.sayarımda chrome'da yüklü onda da aynı sıkıntı var) ne yaptıysam yapayım anasayfayı bi türlü değiştiremedim. örneğin regedit komutundan "aramax" kelimesini yazıyorum çıkan her sonucu siliyorum ama nafile, b.sayarımın içine arama çubuğuna "aramax" yazıp aratıyorum çıkan dosyaları silmeye kalktığımda 0x8004002 hatası alıyorm. Bir sürü program da denedim olmadı. Konuya hakim arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum (işletim sistemim WIN 7 64 BIT) teşekkür ederim.

http://www.pchocasi.com/aramax-arama-motoru-virusu/

• quote:

Orijinalden alıntı: We

quote:

nasıl çözdün bgs0

nasıl çözdüğünü de yazar mısın?

Bunun benzerleri şeyler sürekli başıma geliyordu ama ilk defa böyle inatlısını gördüm.Bunu imkanı yok kaldıramazsınız her iddaasına varım.

Çözümüde çok klasik olacak ama 5 dk lık bir sistemi geri yükleme işleminden ibarettir.Geri yüklemede her hangi bir programım etkilenmedi üstelik.Başkada çaresi yok uğraşmayın sinir hastası olursunuz

Son olarak biraz geç yazdım tatildeydim k.bakmayın daha yeni pc açma fırsatım oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 18 Haziran 2013; 19:48:32 >

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    Gzl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

quote:

nasıl çözdün bgs0

Bunun benzerleri şeyler sürekli başıma geliyordu ama ilk defa böyle inatlısını gördüm.Bunu imkanı yok kaldıramazsınız her iddaasına varım.

Çözümüde çok klasik olacak ama 5 dk lık bir sistemi geri yükleme işleminden ibarettir.Geri yüklemede her hangi bir programım etkilenmedi üstelik.Başkada çaresi yok uğraşmayın sinir hastası olursunuz

Son olarak biraz geç yazdım tatildeydim k.bakmayın daha yeni pc açma fırsatım oldu.

sinir hastası olma konusunda doğru diyorsun :)) bu arada (her ne kadar bitmiş olsa) da iyi tatiller ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl çözdün bgs0

sinir hastası olma konusunda doğru diyorsun :)) bu arada (her ne kadar bitmiş olsa) da iyi tatiller ;)

Teşekkürler hocam saolun kısa süreli bir tatil oldu

Bu arada bu lanet olası şey için sadece 2 çözüm var bir format atmak biride hiç bir veri , program vs... klasörleriniz silinmeden sistemi geri yüklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 18 Haziran 2013; 23:48:48 >

• rica ederim ;) bazı arkadaşlar çeşitli yöntemleri paylaşmışlar ancak denemediğim için bişey diyemem. sen sistem geri yüklemeden çözüme ulaşmışsan ne mutlu sana :) ben güvenemedim format attım. b.sayarda bankacılık işlemi, alış veriş veya üyeliğimizin bulunduğu bi sürü siteye giriyoruz bu trojani de bilmediğim için radikal bi karar aldım. bütün bi günümü önce bu sinir bozucu trojani yok etmekle harcadım baktım olmadı meseleyi kökten hallettim:) gördüğüm kadarıyla da bu sıkıntı yazılım epey yayılmaya başlamış.. eminim bunu yapanın kulaklarını epey çınlıyordur:) [not: keşke bende kısa süreli tatile çıkıp bi nefes alabilsem:)) ]
  • quote:

quote:

quote:

nasıl çözdün bgs0

Sistem geri yükleme sorunu çözmüyo arkadaşlar sadece geçici çözüm yukarda yazdıgım şekilde daha önce 2 defa denedim sistem geri yüklemesini ama 1 hafta falan dayandı sonra tekrardan geri geldi o illet.
    Yazdıklarımı denerseniz faydasını görürsünüz ben dünden itibaren sorunu çözdüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.