Şimdi Ara

Internet Explorer iertutil.dll sorunu ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Masaüstünde Internet Explorer'a tıkladığımda açmak yerine masaüstünde kısayolunu oluşturuyor, msn'e girmeye çalıştığımda da " 313 sıra sayısı, iertutil.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı " şeklinde hata veriyor.

Internet Explorer 7 kullanıyorum, internette biraz araştırdım onarırsam düzelebilirmiş nasıl onar yapıcam bilgisi olan var mı ?

• Sorunu hala çözemedim inş anlayan birileri çıkar forumdan..
  • arkadaşlar bilen yokmu
  • internet explorer i kaldırıp
    http://support.microsoft.com/kb/927177
    tekrar kurmayı deneyin .
  • internet explorer zaten yüklü görünmüyor bende , kurmaya çalışınca setup yüklenmesi bittikten sonra yine iertutil.dll hatası çıkıyor ve yüklenemiyor
  • ie 8 i kurmayı denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

internet explorer zaten yüklü görünmüyor bende , kurmaya çalışınca setup yüklenmesi bittikten sonra yine iertutil.dll hatası çıkıyor ve yüklenemiyor

iertutil.dll bu dosyayı google dan ara indir ve windovsda system32 klasöünün içine at kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8e5e0247 live messenger 09 hatası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By-Gsli

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

internet explorer zaten yüklü görünmüyor bende , kurmaya çalışınca setup yüklenmesi bittikten sonra yine iertutil.dll hatası çıkıyor ve yüklenemiyor

iertutil.dll bu dosyayı google dan ara indir ve windovsda system32 klasöünün içine at kolay gelsin.

system32 nin içine atmaya calısınca vistada izin gerekiyor diyor atamıyorum
  • ie 9 u yüklemeyi deneyin birde ?
  • Bu sorunun genellikle zararlı yazılım kaynaklı olduğu belirtilmiş. Combofix ve Spyware Doctor adlı yazılımlar ile sisteminizi taratın. Daha sonra; Win Logon + R ( Çalıştır ) > cmd > ''sfc /scannow'' komutunu uygulayın. Ve İE'yi yeniden kurmaya çalışın. Sonuç olumsuz ise Sistem Geri Yükleme hizmetini çalıştırın, alabileceğiniz en eski tarihe sistemi atayın.

Not: Sistem Geri Yükleme hizmeti çalışmazsa, Çalıştır > C:\WINDOWS\system32\restore\rstrui.exe girdisini yazın veya kopyalayıp, Enter.
  • CTRL+ALT+DEL yap
    yeni görev çalıştıra tıkla
    oraya cmd yaz aynı hata mesajını alsanız bile 2-3 defa tamam derseniz komut satırı açılacaktır

sonra açılan komut satırına copy c:\windows\system32\dllcache\iertutil.dll c:\windows\system32 aynen bunu kopyala ve enter a basın. sonra çıkan soruda ise T harfine bas enter de. sonra sorun tamamen çözülecektir.İE8 yeniden kurulacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.