Şimdi Ara

İnternet Explorer Komut Dizisi Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şey bildiğini zanneden arkadaşım bilgisayarı zırt diye düğmesinden kapatınca başlıkta da belirttiğim şu sorun çıktı: Bu sayfada İnternet Explorer Komut Dizisi Hatası oluştu... Özellikle forumlara falan ya da maillerime girerken nerdeyse her sayfada bu uyarı çıkıyor... Bilgisi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum... İnşallah format falan olmaz...Resmini çektim...Bu linkte de tam olarak ne yazdığını bulabilirsiniz:http://img338.imageshack.us/img338/7638/76509805jl8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauber55sauber -- 3 Ocak 2008; 13:00:30 >

• geçmiş olsun bikez bana da olmustu nasıl düzelttim tam hatırlamıyorum ama galiba sistemi geri yüklemiştim dene istersen takılma tarihini hatırlıyorsan bi dene
  • Geri yükleme başarısız oluyor...Hangi tarihe yüklediysem olmadı...Geri yükleme başarısız oluyor...Hangi tarihe yüklediysem olmadı...Geri yükleme başarısız oluyor...Hangi tarihe yüklediysem olmadı...
  • Hocam aynı hata bende de var sinir oldum valla zırt pırt her sitede karşıma çıkıyor.Bu soruna bir çözüm bulan var mı?
    Yeni konu açacaktım iyi oldu sizi görmem....
    Bu sorunun çözümünü bulupta yazandan ALLAH(C.C.) razı olsun...
    ------------------------------------------------------------------------------
    Ayrıca şöyle bir sorun var bu forumda yada diğerlerinde uzun bir mesajın sonuna gelip gönder tıkladığımda yada bu uzun mesajın sonunda yandaki smileyler tıkladığımda ie6 takılıyor ve kapanıyor.Buda insanı deli ediyor.Bu niye oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBTECH -- 16 Ocak 2008; 13:55:59 >
  • kardeş bide bunu yolu dene

1. WIndows XP kurulum CD ni tak
    2. Start/Run. Deyip komut satirina asagidakini aynen yazin (copy paste en iyisi)

rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\inf\ie.inf

kolay gelsin
  • Cevap için teşekkürler ama ben format atmak zorunda kaldım.Sinir oldum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.