Şimdi Ara

internet Explorer Mozilla FireFox Rapitshare

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok gariptir yerindeki Firefoxla rapidshare girdiğimde 4 haneli güvenlik kodu ve 2.9 munite wait denen bekleme süresi yok hemen indiriyor internet explorer ile denedim onda güvenlik kodu ve 2.9 munite wait bölümüde bekletiyor eve firefox kurdum ondada güvenlik kodu çıkıyor bu iş yerinde bi ayarmı var anlamadım ordaki gibi nası yaprarız bilen varmı ? şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animask -- 26 Mayıs 2008; 9:54:51 >

• rapid share de happy hours diye bir uygulama var.günün belli saatleri beklemeksizin premium üyelik gibi download yapabiliyorsun.Ona denk gelmişsindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 21 Mayıs 2008; 12:27:46 >
  • Firefox bir çok web sayfası ile tutarsız çalışıyor. web masterlar düzenledikleri web sayfalarını genelde IE ye göre düzenliyorlar hatta IE nin eski sürümlerine göre yapıyorlar ama düşünmüyorlarki kullanıcılar başka başka browserlarla nete girecekler.

mesela forumda hızlı cevapla kısmı firefoxta çalışmıyor kaç kez denedim hızlı cevap butonu ve şikayer butonu iş görmüyor
  • valla dün 5 part indirdim bu gün 3 part indirdim dün indirdiğim şeyler 1 saat bekleyerek oldu neti kesmedim yani denk gelmesi imkansız bu günde aynı şekilde devam ediyor mesela internet explorerle denediğimde güvenlik kodu çıkıyor valla şahane ya böyle evede bu versiyonu kursam acaba güvenlik kodunu kaldırmış oluyormuyum...

Firefox Sürüm 1.0.7 acaba bu versiyonu eve kursam işe yararmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animask -- 21 Mayıs 2008; 12:39:29 >
  • bilmem dene eger olursa biz de yapalım:) ama sanmam olacagını.. bu arada ben de su an firefox'tan foruma dalıyorum..hızlı cevap butonu çalışıyo..
  • Evet arkadaşlar FireFox Mozilla Sürüm 1.0.7 sürüm ile rapit ten rahatlıkla kedi seçmeden 24 münite wait gibi mesaj olmadan saniyesinde download inanılmaz hız kazandım kedi medi aramayada gerek yok herkese tavsiye ederim... sürümü rapit e falanmı atsam bulabilirmisiniz acaba
  • dostum yanlışın var... happy hours uygulamasına denk geliyorsun illaki...

rapid serverların rahatladığı saatlerde o kedili köpekli aparatı kaldırıyor... kodu yazmadan önce de bekletmiyor.

dikkat et senin deidğin gibi olduğunda linklerin hemen üstünde yeşille "happy hours active" yazar...

hep mi denk geliyor dersen, demekki evet... zaten iş diyorsun... e işe giriş çıkış saatlerin hep aynıdır hergün, e zaten serverın boşaldığı yada dolduğu saatler de aşağı yukarı aynıdır her gün, çok değişmez.

söylemeye çalıştığım şu ki, rapid kendisi kapatmadıktna sonra o kedileri seçmeden dosya indirmene rapid müsade etmez... script olarak edemez....
  • Nedense bendede pek süre olmuyor olursa 5dk en fazla
  • [Deleted by Admins]
  • ya banada mantıklı gelmedi ama benimde firefox u güncellemeden böyle bişey olduğunu ve güncelledikten sonra tekrar olmadığını falan hatırlıyorum şimdi arkadas deyince aklıma geldi ama mantıklı deyil bence
  • indirimli saatler akşamları bitiyor akşam deneyeceğim ama ben internet explorerla açtığımda güvenlik kodu çıkarken firefox ta çıkmıyordu işte ben bu yüzden şaşırdım şimdi mesela güvenlik kodu yok ama arkadaşın dediği gibi happy hours yazıyor akşam bidaha denicem o yazı çıkmadan eminimki çıkmayacak güvenlik kodu çünkü üst sürümdede olacağını sanıp evde denediğimde üst sürümde güvenlik kodu çıkarken dediğim sürümde hiç bi güvenlik kodu çıkmıyor ie de tabiki kod uygulaması var... akşam deneyip tekrar bilgilendiricem arkadaşlar
  • happy hours kesinlikle

sayfada zaten belirtiyor. Geçen banada oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: animask

indirimli saatler akşamları bitiyor akşam deneyeceğim ama ben internet explorerla açtığımda güvenlik kodu çıkarken firefox ta çıkmıyordu işte ben bu yüzden şaşırdım şimdi mesela güvenlik kodu yok ama arkadaşın dediği gibi happy hours yazıyor akşam bidaha denicem o yazı çıkmadan eminimki çıkmayacak güvenlik kodu çünkü üst sürümdede olacağını sanıp evde denediğimde üst sürümde güvenlik kodu çıkarken dediğim sürümde hiç bi güvenlik kodu çıkmıyor ie de tabiki kod uygulaması var... akşam deneyip tekrar bilgilendiricem arkadaşlar

Kesinlikle happy hours söylenildiği gibi...

happy hours serverların yoğunluğuna göre devreye girip çıkıyor. mesela bazen ilk partı happy indirip, ikincide kod yazıp, üçüncüde yine happy indirebiliyorsunuz...

trafik belli bir sınırn altına inince başlıyor, yoğunlaşınca otomatikman devreden çıkıyor. yakalamaya bakın ;)

• rapitin aynı olayı bende de çıkıyor artık kedi falan girmiyorum firefoxdan mı yoksa başka bişeyden mi kesin belli deyil ama rapit işini sağlama almıştır firefox falan hikaye servere bağlıdır olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.