Şimdi Ara

internet explorer yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet explorer yerine mozillayi kullanmak istiyorum fakat internet explorer program kaldirda gozukmuyor ne yapmam gerek yardimci olur musunuz?

• Program ekle ve kaldır ı aç

Solda Windows bileşenlerini ekle/kaldır a tıkla

Açılan pencereden internet explorer i bul ve tik i kaldır ileri tuşuna bas.

internet explorer yardim lutfen
  • Yerinizde olsam(ki o şekil kullanıyorum) İnternet Explorer kaldırmaz, Mozillayı kurar kullanırdım. İe herzaman lazım olacaktır....
    Şuan bende Mozilla kullanıyorum. Fakat İe duruyor.
  • yardimlariniz icin tsk ederim, her ikisi de pc de kurulu olunca makinayi kasmaz degil mi?
  • Hayır.
  • ie her zaman lazım ilk tercihin o olmasa da mutlaka ihtiyacın olacaktır.
  • ya ben bi heves firefoxu yükledm ve hala yüklü ama ie ile hiç bi fark bulamıorm :S

benm için ikiside aynı ikisinnde farklı eksileri veya farklı özellikleri mevcut..

ama ie kesinlikle daha fazla kasıo kullanırken
  • İe6 kullanıyorsanız, bi pencere üzerinde çok durursanız,sürekli link değiştirip vsvs kasılır ve hata raporu ile ie kapatır. Fakat Mozilla'da böyle bir sorun yok. Ayrıca İe sekme özelliği yok. Mozilla'da ise tek pencerede istediğiniz kadar sekme acabilrisiniz. vsvsvs...
    Hız konusunda da Mozilla üstün, bilginize
  • ie7 de sekme özelliği var ama..
  • kaldırmana gerek yok ayrıca kasma diye birşey olmaz. ayrıca bazı web sayfaları firefoxla uyumlu değil yani abzen mecbur ie gerekiyor. ayrıca mozilla ie den kat kat iyi. istersen ie7 yükle 6 dan daha güzel. ancak windows orjinallik dogrulmasından geçmek gerekiyor. eger orjianal windowsun yoksa çözümünü googleden "windowsu orjinal yapma" diye arat bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 17 Temmuz 2008; 0:43:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussti19

istersen ie7 yükle 6 dan daha güzel. ancak windows orjinallik dogrulmasından geçmek gerekiyor.

hayır ona da gerek yok ben orjinal wimdows kullanmıyorum ama ie7 yüklemesinde bir problem çıkmadı..şuan hem ie7 hem mozilla kullanıyorum
  • varsayılan tarayıcını da ie deil mozilla yap.

ama ie her zaman bi köşede kalsın nolur nolmaz doru dio arkadaşlar

ie 7'de sekme özelliği war fakat ben online oyun oynadıımdan her daim altta bi tam ekran uygulama açık duruo ve bu yzden ie'de bi sekme dahi açmaya kalksam ölüo ölüo dirilio pc

fakat aynı zamanda mozillada 7 8 9 hatta 10 tane sekmeyi rahatlıkla açabliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerisona -- 5 Ağustos 2008; 0:05:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.