Şimdi Ara

internet hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunum her hangi bir wep sitesinde sayfa degiştiriken veya girerken biraz bekliyor sonra sayfa bulunamadı diyor dikkat ettim modemin ışıkları sabit sürekli yanıyor yani kıpırdamıyor dns kullanmıyorum ama open dns ilede denedim başka dns lerde denedim sorun aynı ttneti de aradım sorun yok diyorlar ev telefonunu ve modemi de splıtter ile kullanmıyorum modem tek olarak telefon pirizine bağlı pc yeni hdd aldım format attım virüste olamaz modemin ve ev telefonununda kablolarını yeniledim başka yapılacak bir şeyler varsa anlayan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim...

• Kullanmış olduğunuz virüs programından kaynaklanabilir. Devreden çıkartıp deneyin

Windows Firewall internete çıkmanıza izin vermiyor olabilir. Firewall kapatıp deneyin

bilgisayarınız düzgün bir şekilde ip almıyor olabilir. Ip adresinizi yenileyin ve dns önbelleğini temizleyin

internet explorer' da dosya -> Çevrimdışı Çalış işaretli olabilir. Işareti kaldırıp tekrar deneyin.

Kullanmış olduğunuz modemi resetleyip ayarlarını tekrar yapıp deneyebilirsiniz.

En son olarak Modeminize Firmware Update yapın.
  • Sorunun DNS kaynaklı diye düşünüyorum.

Web adresi yerine IP girdiğin zaman da sayfa bulunamadı hatası alıyor musun?

Ya da MSN gibi web bazlı olmayan hizmetleri sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkterzi

Kullanmış olduğunuz virüs programından kaynaklanabilir. Devreden çıkartıp deneyin

Windows Firewall internete çıkmanıza izin vermiyor olabilir. Firewall kapatıp deneyin

bilgisayarınız düzgün bir şekilde ip almıyor olabilir. Ip adresinizi yenileyin ve dns önbelleğini temizleyin

internet explorer' da dosya -> Çevrimdışı Çalış işaretli olabilir. Işareti kaldırıp tekrar deneyin.

Kullanmış olduğunuz modemi resetleyip ayarlarını tekrar yapıp deneyebilirsiniz.

En son olarak Modeminize Firmware Update yapın.

söylediğiniz her şeyi yaptım gene aynı değişen bir şey yok....
  • msdos a girip o sayfalara ping atmayı denedinmi ping veriyormu ?
  • işletim sistemin win7 mi?
  • windows xp..

quote:

Orijinalden alıntı: frkterzi

işletim sistemin win7 mi?
  • win7 de regedit üzerinden bu sıkıntı gideriliyordu da xp de yoktu galiba araştırıyım bilgi veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.