Şimdi Ara

İnternet hattım kaç mb destekliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamınaleyküm beyler öncelikle hayırlı akşamlar biz bi 5 ay önce yeni bi eve taşındık ama bildiğiniz gibi port sıkıntısı çektik ve 5 ay sonunda yani 1 haftadır falan portumuz açıldı evimize internet bağlandı, fakat benim anlamadığım nokta(bu işlerden de pek fazla anlamam zaten)16 mbt kadar internetim var fakat 3,5mbt kullanabiliyorum yani internet hızım.Biraz da olsa araştırdım bu snr diye bi muhabbet var galiba modemin değerlerini çıkardım.Bi yardım ederseniz çok sevinirim.Şunu da dipnot olarak düşeyim elektrikçi çağırdığım da duvarda adsl girişi vardı ordan bi şey yapıp halletti yani bir daha kablo dolamadık telefon kutusundan.Evin içinde ek var dedi bana ama ben tam olarak anlamadım bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremy09 -- 6 Şubat 2016; 3:05:57 >

• keremy09 K kullanıcısına yanıt
    Download hızınız 10 mb/sn destekler bunu 8'e sabitlemişler upload hızınız aşırı derece kötü ve 120 kb/sn sabitlemişler sorunun kaynağından tam emin değilim yalnız hat sinyal kaybınız çok var arıza kaydı bırakıp ankastre kutusundan ölçüm yapsınlar.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    hocam eyvallah ama elektikçi çağırdığım zaman bi ek var sinyal zayıf geliyo dediler müşteri hizmetlerini arayım arıza kaydı bırakıcam ama başka bi çözümü olamaz mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.