Şimdi Ara

İnternet hattım kaç mb destekliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu değerlere göre internet hattım kaç mb destekler

Hat Durumu
    Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 797
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 4094
    Hat standartı ADSL2+
    Kanal türü Hızlı
    Yukarı yönde SNR (dB) 8.2
    Aşağı yönde SNR (dB) 6.2
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 38.7
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 64.8
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 11.3
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 16.9
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 1090
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 10305

• Değerler kötü. 4mbitte bile zorluyor dostum. Bizde bu sorunlardan uzmanı olucaz bu işlerin
  • Santrale uzaksın yada kablolarda sorun var ek filan yoksa santral mesafen fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Santrale uzaksın yada kablolarda sorun var ek filan yoksa santral mesafen fazla.
    kablolardaki ekler de etkilermi hızı modemin arkasında 1 tane ek var ama normal gözüküyor
  • size son bir defa sorum var bu arkadaş santral uzaksa ne olacak benim ankastre kutudan test yaptım sonuç farklı neden olabilir acaba ?
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Kutuda böyle çıkıp evde farklı çıkıyorsa tesisat problemlidir açıklayıcı anlatırsan sevinirim.
  • hocam kablo 4 den fazla ek var orası kesin şu ankastre kutu dan ölçüm yaptım sonuç 27 mbps ye kadar sonra evden yaptım 9 mbps kullandım 30 dk sonra düştü internet hızı bir de tek olarak evin önünde turk telekom yazan kapak var ankastre kutuyu buraya alsam nasıl olur ?
     İnternet hattım kaç mb destekliyor? İnternet hattım kaç mb destekliyor?

Yapabilirim diyorsan kutuyu taşı apartmana veya o kutudan güzelcene cat6 kablo çek güzelcene eksiz o kutuya su geliyormu ? Geliyorsa birşey yap üstüne engellesin kardan buzdanda telekomun kablo yetişiyorsa bağlantı noktalarını unutma içeri al.
  • hocam bu bizim ev değil yan bina da duruyor ankastre kutu bizim bina da yok kablo çekmişler santral'e yada saha dolabına bağlı değil bu arada kablo da su çıktı
    Sizin oraya adam gibi altyapı şart telekomun elit ekibine yardım almayı denedinizmi ücretli ama yardımı oldumu iyi oluyo
  • hocam elit ekibi gelmedi kaç sefer aradım bakalım afyontürk telekom il müdürlüğüne gitçem mart da askerlik erteletcem hem
    Oraya gidin onlarla iyi görüşün çözüm olabilir pekte ümitlenme benim güzelim hattı bozdular ne yaptıysam düzelmedi iyi olsa bile birine bağlantı için geldiklerinde hat bozuluyor
  • hocam önçe den ne güzel avea jet kullanıyordum fakat zamanla yetmedi sonra bir gun TTNet bayisine gitdim teknik servis duruyordu limitsiz internet sordum şu kadar dedi Turk telekom bir tanık yüzden bulaştık alcaksan TTNet al süperonline turknet filan kullanan çok kişi internet'e giremiyormuş tabi ilk defa abone olacamya TTNet abone olmadan 20 defa aradım düzenli hatım da vdsl var dediler adsl ise 17 mbps vdsl de ise hız söylemediler hiç sonra hat açıldı speed test yaptım 4 mbps geçmedi şuan sabahlar 11 mbps akşam ise 5 mbps kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 4 Şubat 2016; 21:52:26 >
    Müdürlük haric diğerleri tam bilgili değil abone etmek önemli onlar için
  • hocam 29.05.2017 de taahhüt bitecek o zaman süperonline düşüyorum nasıl olur bir kaç kişi de gördüm akk geçtikten sonra hız düşmüyormuş bi ara müdürlük den gelmişlerdi abone yapmak için fakat onlarda sadece ilçde de vdsl var dediler benim olduğum yer ise 16 mbps ile 8 mbps arasıymış vdsl var dedim sonrada gedi ise haberim yok dedi

Telekomun altyapısından hizmet verdiği sürece değişen birşey olmaz arıza oldumu başın ağrır oralarda türksatın altyapısı filan yokmu
  • hocam afyon da turksat kablotv altyapısı yok işte hocam sabahlar 9 mbps ye yakın öğlen 11mbps veya 10 mbps olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 5 Şubat 2016; 6:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam afyon da turksat kablotv altyapısı yok işte hocam sabahlar 9 mbps ye yakın öğlen 11mbps veya 10 mbps olur
    arkadaşlar peki bu değerlere göre 4 mb hız alsam internette kopma yaşarmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyzlykaplanTR -- 5 Şubat 2016; 9:25:49 >
  • Şuan zaten 4 mbit ile bağlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Şuan zaten 4 mbit ile bağlanmış.
    kopma yaşıyorum arada bi önerin varmı ne yapabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.