Merhaba, TürkTelekom firmasından TürkNet firmasına geçişimi yaptım. Fakat paketim 75'lik paket olmasına rağmen hız değerim 61'e sabitlenmiş. Hız değerlerimi günceller misiniz? Destek ekibine yazdım fakat çözemediler. Abone Numaram : 2686681 |
İnternet hız değerlerinde güncelleme.
-
-
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınıza 76 Mbps tanımlı ama modem 63 Mbps' de buluşuyor. Net uzmanımız arızanız için saha ekiplerine iş emri gönderdi. Bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 19 Mayıs 2022; 15:37:37 > -
Hattın o kadar kaldırıyor şu an SNR değerin sınırda. Hızın 63ün üzerine çıkarsa kopma yaşayabilirsin
-
Ekiplerden bilgi geldi Telekom ekipleri alt yapının max 70 mbps desteklediğini söylemişler. Fakat modemime 63 veriyorlar. Bunu günceller misiniz? Ve ayrıca bana türk telekom ekipleri geçiş yaparken konuştuğumda bakın türknet size 75lik paket sunuyor ama hızınızın hepsini alamayacaksınız demişlerdi. Ben türknet başvurusu yaparken sorduğumda bakın böyle diyorlar bana net olarak 75 mb hız sağlıyacak mısınız dediğimde evet efendim hızınızı tam olarak vereceğiz, türk telekom ekipleri geçiş yapmamanız için böyle şeyler söylüyorlar, müşteri kaybetmek istemedikleri için dediler. Şuan karşılaştığım durumda Telekom ekiplerinin haklı olduğunu görüyorum bu problemi nasıl çözebiliriz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalBlow67 -- 21 Mayıs 2022; 13:29:34 > -
Merhaba, destek kaydınız üzerinden ekiplerimiz kontrolleri sağlayarak size bilgi ilettiğini görüntüledim. Başvuru sırasında yapılan görülşmeyi benim dinleme şansım maalesef bulunmuyor. Dilerseniz oim üzerin şikayet kaydı oluşturup başvuru sırasında yapılan görüme için şikayette bulunabilirsiniz. Ekiplerimiz de ayrıca bu durumu değerlendirebilir. -
Yani siz hızı yükseletemiyor musunuz ? Sonuçta Ekipler 70 alabilir demiş. 63 veriliyor şuan.
-
Ben işlem yapamıyorum ancak aktif 52705650 numaralı kayıt üzerinden talebinizi iletebilirsiniz. Ekiplerimiz modeme gelen hızın 63 olduğunu ve bu şekilde sabitlediklerini iletti. -
almadan vermek allah'a mahsus bir şey. hattınız ne destekliyorsa onu alıyorsunuz. muhtemelen nüfusu yoğun bir bölgedesiniz veya saha dolabına uzaksınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X