Şimdi Ara

İNTERNET HIZI SINIRLAMASI KALDIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline'a ait 1000mbps hızında fiber internet sahibiyim. Aynı modeme bağlı 2 adet CAT6 kablo 2 adet bilgisayarıma bağlı. Bir bilgisayarımda indirme hızı saniyede 80-85mb iken diğerinde 10mb'yi geçmiyor. İnternette araştırma yaptığımda bilgisayarımın kendisinin hızı sınırladığını öğrendim ancak internette yazan çoğu şeyi denememe rağmen 10mb'yi geçemedi hala. Diğer bilgisayarıma taktığım kabloyu da takıp denedim yine 10mb. Bunun bir çözümü var mıdır? Bu arada bilgisayarıma format attıktan sonra böyle bir durum yoktu ancak ne olduysa driverları güncelledikten sonra oldu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• muhtemelen hız sınırına takılan pc eski bir pc ethernet kartı alabilirsin ama gerek yok öyle kullan anakartı değiştir fln.

• hocam driver booster vs kullandıysan format atman lazım driveri kaldırıp kurmak işe yaramıyor.

• Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları

Ethernet

Sağ tık; özellikler

Yapılandır

Gelişmiş

Özelliklerden; Speed & Duplex

Değerler; 1.0 Gbps Full Duplex

• Bu konuda bahsedilenler ve daha fazlası için;

https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269-5

• rayli82 kullanıcısına yanıt

7 yıllık bilgisayar da format sonrası driverlar güncel değilken alıyordum max hızda interneti.

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt

Yok hocam kendi elimle AMD'nin sitesinden vs. indirip güncellemiştim.

• Aynen bu şekilde ayarlarım zaten.

• Ağ ayarlarını sıfırlayın; Pindos'tan. Bir de bios güncellemesi yapıp; fabrika ayarlarına alıp deneyin.

• Aygıt yöneticisinden ilgili ethernet kartını seçin, sağ tıklayın ve cihazı kaldır diyin. Çıkan pencerede bu cihazın sürücüsünü kaldırmayı deneyin seçeneğini de işaretleyerek işlemi tamamlayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

• önce ethernet kartın 100 1000 ne olduğunu öğren .ethernet bağdaştırıcı özelliklerinde yada aygıt yöneticisinde ağbağdaştırıcı isminde yazar.

100 mb ethernet kartı kullanıyorsan 10mb hızı geçemezsin.

• Merhaba, ben de bu konuda sıkıntı yaşamıştım, birkaç gün içinde çözdüm. Kusura bakmayın belki kontrol etmişsinizdir ama yine sormak istedim; ekteki resimdeki gibi ethernet durum simgesinde 1 gb hızı görebiliyor musunuz ?

İNTERNET HIZI SINIRLAMASI KALDIRMAK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.