Uydunetin 10 mb hizindaki internetini kullaniyorum. son 1 aydir yavaslama hissettim ve sikayette bulundum fakat hattimda sorun olmadigini bildirdiler...
speedtest.net te hizim limitlenmis gibi 2.5 mb i gecemiyor gecmek istiyor fakat tam 2.5 ta kaliyor. kablo modemim tp link wireless router a bagli. wireless tan baska cihazdan internete girince speedtest 7mb hiz gosteriyor fakat ana bilgisayarimda (routerdan kablo ile bagli) bir turlu yuksek hiz alamiyorum.
buradan anladim ki sorun bilgisayarda yani internette degil. antivirusu kapattim, firewall u kapattim fayda etmedi. modemi direk bilgisayara bagladim. yine fayda etmedi.. canim cok sikildi.. yardimci olabilecek biri varsa gercekten cok sevinirim.
tesekkurler
müşteri hizmetleriyle görüş, yada limiti geçmiş olabilirmisin ? ondan olabiliyor
valla wirelesstan indirme yapinca 7mb leri goruyorum.. ethernet kablo ile bagli olunca 2.5 mb yi gecemiyorum... cok sinir bi durum...
bilgisayarda ethernet kartinda veya control panelde boyle bir limit koyan ayar var midir? Bilen varmi bir kontrol edeyim? Cok sinir bozucu cunku suanki durumum
acaba kablonda bir sıkıntı varda 100 mbit yerine 10 mbit'mi bağlanıyor modeme. kabloyu değiştirip bir dene bence. jak ta kırıklık felan olabilir.