Şimdi Ara

internet hızım normal ama downloadım inanılmaz yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir haftadır internetim de bi gariplik var hızım 1048 256 sınırsız sayfalara normal hızda giriyor ama download hızım çok yavaş programları indirirken 5 6 kbs film indiriken torrent ile 15 kbd falan hiç artmıyo neyse aradım telekomu bi iki görüşmeden sonra tekrar aradılar sorununuz giderildi dediler ama giderilmedi bende format attım birde baktım bir günlüğüne download hızım düzeldi format atalı 3 gün oldu 2 gündür gene download yerlerde sürünüyo sorun ne olabilir arkadaşalr bana göre 1 ya birisi benim sistemime giriyo internetimi kullanıyo bu mümkün mü bilmiyorum bilgisayarla aram iyi değil 2 ya da windows ta bi iki ayarım değişti ondan 3 yada setup ayarları olabilir 4 internette sorun var yardımlarınız için teşşekkürler umarım çözerim sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkirik -- 16 Ocak 2008; 23:26:05 >

• 5 bide firefox un ayarlarında da bi sorun olabilir çünkü youtube den video hiç izleyemiyorum ön bellek yapamıyor alet 30 dk bekliyorum bi video için
  • bende de tam tersi durum söz konusu..

net sayfalarını on dakka açıo ama download paso 120 ile gelio (1024 / 256 war)

misal facebook filan hiç açılmıodu ie ile ben de firefox kurdum bugün hayatımda ilk defa o farketti biraz açıo artık facebook u we diğer sayfaları ama genel bir yawaşlık war tabe yine de..
  • simdi virüs programını update ediyo makina 1 kbs ile nasıl :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.