Şimdi Ara

İnternet hızında bir bir bir numarayız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İnsanlar akpye laf edecek diye böyle konularda bile gerçeği çarpıtmak için elinden geleni yapıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Dediklerin tamamen yanlış. Doğu Avrupa'nın köyden hallice şehirlerinde bile sıradan halk kaliteli internet kullanabiliyor. Amerika'yı bilmem.

• brktmr B kullanıcısına yanıt

konu hız ping değil zaten türkler kenar köşe yerlerde kalıyor kira pahalılığından merkezi yerlerde şehrin göbeğinde değil kendim bile gititğimde otelde 5mb hızı zor gördüm ailemle w.appdan bile donarak görüştüm, ben rastgelmedim tanıdıklarım gördüklerimin arasında uçanı kaçanı.

şu an ben 1.000 mbs kullanıyorum benimkine vaovvv kuzen aşmıssın diyorlar yalanım varsa kerimcan durmaz olayım.

hollandadakilerin bile hızları 60 mbs neydi bir kaç sene once şimdi ne bilmiyorum.

kalırsın nyc nin berlinin amsterdamın göbeğinde elit büyük sitelerinde öğrenci yurtlarında orada hızlar çok çok iyidir tabi ist dada fena değil ama çoğu yere fiber geldi,speedtest eki ortalamayı fırlatan genel olarak şirketler.

daha abd nin çoğu kablo nette max hızıda 100 mb diye biliyorum oda en pahalı paketi, millet 20 liği 40 lığı alıyor ucuz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 17:28:47 >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

senin hızın kullandığın firma ne bir türlü yazmaktan kaçtın nedense ? neden acaba ? ab de uzaya uçtuğun içinmi?

yurdışında burda bir sürü eleman var faturasını koysun yaşadığı bölgeyi yazsın ıspatını yapsın görelim hodri meydan. 

ben dediğimin lafımın arkasındayım abd den gene tanıdıklarımın hepsi benden düşüktü kaç senedir dandik kablo netteler hep, bölgelerinde fiber altyapı bile yok 100 lük paket pahalı çoğu 20-50 filan alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 21:49:17 >
    İstanbul'da hızım 75, çok merkezi bir yer ve fiber de yok. Fiyat performans açısından Avrupa'nın ve ABD'nin çok gerisinde.

Sen hep yaptığın gibi sözde tanıdıklarından bahsedip algı kasıyorsun.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

avrupada yaşamıyormuydun sen ne ara ista ışınlandın şans meselesi bende ist dayım 2-3 senedir 100 mb kullanıyordum fiber ,4 aydırda 1000 mbs.

yurtta öğrenci kısmı hariç hiç oyle aman aman hız alana rastgelmedim kaç senedir ab ve abd de, şehir merkezlerini çok bilemem ,benimkiler işçi emekçi kısmı frankurtun amsterdamın parisin nyc nin göbeğine paraları yetmiyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Haziran 2024; 18:6:5 >
    He ailecek taşındık, hatta arkadaşlarım, akrabalarım bile benimle oturuyor.

İtalya'da ki internetten bahsetme gereği duymadım. Malum işine gelmeyince bir şeyler uydurup duruyorsun. Şimdi de şanş meselesi demeye başladın.

Ortalama olarak Türkiye internet konusunda çok geride. Nokta.

Daha sağlıklı bağlantı veremeyen altyapımız ordan daha iyi olamaz. Ping örneğini o yüzden verdim. Adam 5 pingle oyuna giriyor, sen bu bağlantının hızının yavaş olacağını mı düşünüyorsun? Gördüğün tekil örnekler üzerinden sürekli gelişmiş ülkeleri gömüyorsun. Kimse de haliyle inanmıyor. O bahsettiğin tekil örnekler bizim ülkede çok çok çok daha fazla sayıdadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.