Şimdi Ara

İnternet Hızında ' dolaylı ' ARTIŞ VAR ? (1 mb Sınırsız kullanıcıları) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • santral dibinde olmadığınız sürece 0.80 küsür çıkar zaten , bu çok normal bi değer .
  • 0.88 cıktı benım 1mbıt sınırsız nası ıı bı degermı?
  • 1 Mbt sınırsız kullanıyorum geceleri tam bir kabus artık herşeyi sabahtan bitirip gece hiç bir iş bırakmıyım diye uğraşıyorum resmen tam bir rezalet , max çıktığım hız 106 Kbs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugareva

benimki 1mbit sınırsız görünümlü 8mbit sınırsız şu anda , bu durumda kota olayı yapamazlar . çünkü netlimitsizde değilimki ben

• TTnet altyapısını iyileştiriyor olan biten budur.
  • fatura geldi..tarifem 2 mbit ama hızım 8 mbit idi.gelen fatura 63 lira yani 2mbit parası
  •  İnternet Hızında ' dolaylı ' ARTIŞ VAR ? (1 mb Sınırsız kullanıcıları)

sevinsem mi üzülsem mi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnmngn

quote:

Orijinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi

Arkadaşlar yaşadığım şehir olan Bursa'da (Ataevler) son 1 haftadır bağlantılar özellikle akşam - gece saatlerinde rezalet hale gelmişti. İnternet ya 1-2 saatliğine kesintisiz olarak yada kopup tekrar gelerek beni deli etmekteydi. Ne zaman 444 0 375 i arayıp çemkirmek istesem karşıma otomatik bi abla çıkıp ; "size daha iyi hizmet verebilmek için bölgenizde çalışmalar yapılmaktadır. x kadar süre içinde bağlantınız geri gelicektir" benzeri cümlelerle bendenizi oyalamaktaydı.

Şimdi gelelim kuru fasülyenin faydalarına... İlk defa dün yuğtupta video izlerken farkı hissettim. Bağlantım fakir ama sömürgen gençliğin favorisi olan 1 mb / sınırsız. Amma ve lakin indirdiğim dosyalar 500-600 kb / sn ile inmekte. Kafamın içinde " daha iyi hizmet ... daha iyi hizmet " diyen otomatik ablanın sesi kendini tekrar etmekte direkt bi speed test bağlantı hızı 5 mb , bakıyorum modemin arayüzünden gözüken hıza 768 / 5120 kbps... Acemisi değiliz TTnetin "hayrına iş yaparlar mı" diyorum kendime ; 5 yılı aşkın süredir çektiğim eziyetleri düşününce tabiki de hayır diyorum. Ne kadar forum ve benzeri internet ile alakalı site varsa geziyorum hız arttırımı hakkında bişi göremiyorum iyice kıllanıyorum. Bunlar kafasına göre beni kotalı tarifeye mi attılar ? diye de işkilleniyorum. Az evvel de giriyorum TTnet'in sitesine ve direkt anasayfadaki yazıyı görüyorum. Hakkında şu anda yorum yapmıyorum hayırlı mı ? değil mi ? Tartışılsın diye de bu topici açıyorum buyrun tartışalım... http://www.ttnet.com.tr

1mb sınırsız kullanıcıları bi zahmet test yapıp hızlarını yazarlarsa sevinirim.

ttnet çağrı merkezi çalışanı olarak şunu söyleyebilirim bu aralar çoğu santralda hangi santralde hangi hızın sağlıklı olarak çalışacağını test etmek amacıyla pilot uygulama olarak hızlar yükseltiliyor.8mb olarakda değil hattın destekleyebileceği maksimum hıza yükselitelerek o bölgelerden gelecek çağrılara göre istatistik çalışmaları yapılmakta
    muhtemelen bu şekilde bir uygulama yapıldığı zamana denk geldiniz

Arkadaş açıklamayı yapmıştır kısaca böyle demek :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.