Şimdi Ara

internet hızını % 100 kullanmak için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
22.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ama 256 lık baglantıyı 512 yapamıyorsun bilgisayarın ayarlarını degistirdikce
  • dostum teşekkürler. bende bilmiyordum, şimdi yaptım. farkı görürmüyüm bilinmez ama, zaten 256 yı 512 yapma iddiasıyla açılmamışki topic. 256 bağlantıyı 210kbps gibi değil de gerçek 256 olarak kullanmak iddiası var. eğer ağ bant genişliği değil de internet bant genişliği üzerinde etkili ise, mantıklı görünüyor. ama ağ üzerindeyse, zaten hız kısıtlayıcı basamak internet bağlantısı olacağından etkisi olmayacaktır.
    sonuçta zararı yok. yararı varsa görmesekte kullanmış oluyoruz
    tekrar teşekkürler..
  • öncelikle merhaba herkeze 2007 yılında yazılmıs bir konuya 2013 yılında yorum yazmak ilginc olacak bu arada win 8 kullanıcısıyım dax arkadasımın verdigi ayarları win 8 de uyguladım calısıyor bu arada bu baglantı ayarını 2pc arasında dosya transferi için kullanabilirsiniz diyen arkadaslar iki pc arasındaki dosya paylasımı ag kartlrının baglantı hızlarına baglı olarak artıs gösterir (yoksa neden millet serverlerde 1 gbit yada 10 gbit kart kullansın ayarlar sirket fibernette atar durur dimi yüzde 20 fazla ) nese sene 2013 win 8 yayılmaya basladı ama fark yok ayarları birebir uygulayıp sonuc alabilirsiniz ve speedtet de teste sokun pc nizi farkı göreceksiniz
  • aslında buna hiç gerek yok zaten bu görevi internet download manager programı yerine getiriyor zaten sen :) idm ile tarayıcı arasındaki indirme farkı sadece idm son hızda sömürüp çekiyor tarayıcıda 100 de 80 ini kullanıyor kastırmamak adına. yani anlıcağınız bu tarz şeylerle uğraşacağınıza internet download manager son sürümü indirip kullanabilirsiniz :)

mesela ben 100 mbits kullanıyorum saniyede flasxp programında 9 - 11 mbits le indiriyor halbuki internet download manager IDM programı nerdeyse saniyede 13 mbit/s le indiriyor... baya hız farkı olusuyor

flashxp tek seferde indiriyor dosyayı ama idm programı birlestiriyor buda normal hdd'ler icin işkence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiniori -- 18 Şubat 2024; 23:14:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.