Şimdi Ara

İnternet Hızları ve Abonelik Ücretleri Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sene 2020 ve son 5 senedir maksimum 12MB internet kullanabiliyorum. Superonline müşterisiyim, verdiğim taahhütler vs. aboneliğe devam ediyorum, öncesinde de yıllarca TTNET yüzünden saç baş yolduğum için de değiştirmek de mantıklı gelmiyor aslında.

İstanbul-Üsküdar'da sene 2020'de ve üstüne üstlük kentsel dönüşüm sonrası tamamen yeniden yapılmış bir mahalledeyim ama alt yapı yok arkadaşlar. Fiber internet alt yapısı olmadığı için kampanyalardan faydalanamıyorum, ADSL 16MB abonelik aldım 70TL para ödüyorum ve alt yapıdan dolayı sadece 12MB hız alabiliyorum. VDSL 25MB internet alırsam tam 124TL aylık para ödemem gerekiyor. ALT YAPI OLMADIĞI için fiber alamıyorum, alabilsem 25MB hız için 90TL ödemem gerekecek.

Bu kadar reklam yapılıyor, kilometrelerce fiber alt yapısı falan filan, yahu Üsküdar'dayım, İstanbulun en eski yerleşim yerlerinden ve merkezlerinden. Burada bile alt yapı yoksa nerede var?!

Bu bir sitem konusu, benzer durum yaşayıp çözüm üretmiş olanlar varsa, paylaşabilirlerse sevinirim.

İyi forumlar.

• MB mi o hizlari ben fiberle goremiyorum Mb demek istedin sanirsam
  • frk61ylmz F kullanıcısına yanıt
    Hocam, inanın MB ve Mb arasındaki farkı bilmiyordum, "megabit" demek istemiştim. Bu konudaki hatamı zahmet edip dolaylı yoldan da olsa fark ettirdiğiniz için teşekkür ederim.
  • Türk Telekom da altyapısında superonline pahalı olur Turk Telekom veya millencom alin VDSL varsa dolap veya santral e ne kadar yakin olursa ö kadar yüksek hiz alırsınız şart yok illa eve kadar olacak diye kural yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Ocak 2020; 14:47:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.