Şimdi Ara

İnternet hızlarını artırmaya yardımcı olacak ipuçları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sadece ulaşıyorum çünkü internet/wifi hızlarımı artırmak için bilgim dahilindeki hemen hemen her şeyi denemiş gibiyim (oldukça acemiyim). Şu anda 1 gb için ödeme yapıyorum ancak üst seviye bir elektrik hattı adaptörüyle yalnızca 25-50 mbps civarında bir hız elde ediyorum. Tuhaf bir şekilde, dairemde yalnızca ana yatak odasında yönlendirici/modem bağlantıları var, bu da kelimenin tam anlamıyla odamın koridorunun hemen karşısındadır, ancak eski bir bina olduğu için çok fazla parazit olduğunu varsayıyorum. Ayrıca duvarda ethernet girişi yok, yalnızca telefon girişi var ve ev sahibi dairenin ethernet kablolaması için kurulmadığını doğruladı. Koridor boyunca bir kabloyu sorunsuz bir şekilde bağlamanın bir yolu olmadığı için fiziksel kablolama da çok büyük bir sorun olabilir; bu nedenle, ne yapmanız gerektiği konusunda herhangi bir tavsiyeniz veya belirli elektrik hattı adaptörleri veya wifi güçlendiricilerle ilgili deneyimleriniz varsa, bu çok büyük olurdu. takdir edildi

TutuApp
    TutuApp - Download TutuApp APK for Android & iOS (iPhone/iPad)
    https://tutuapp.uno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krunide9 -- 12 Haziran 2024; 9:19:10 >

• merhaba.

sorun olmazsa ethernet kablosunu yerden değil kapı üstlerinden duvardan ağrı kelepçeleme yöntemiyle deneyebilirsin.ama bir yol daha var 5ghz özelliği olan en az ac1200 standardında bir range extender yada modeme bağlı olarak çalışan aynı ac 1200 5ghz özellkte bir router cihazı alıp şansınızı deneyebilirsiniz.

saygılar.............................................

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.