Şimdi Ara

internet işine atılmayı planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklımda bir kaç şey var ama öncelikle kafama yatan şey, bir online oyunun pvpsini kurmak

biraz araştırdım ve günlük onlineı +150+350e sabitlersek güzel rakamlar geliyor

fakat bu konuda bilgim yok

araştırmalarıma göre server alıyormusun vps alıyormusun proxy vs vs ıvır zıvır, pek çözemedim size sormak istedim

metin2 oyununun pvpsini kurmak istiyorum (gelir amaclı) bunun için neler gerekli

sistemler yazılımlar vs vs neler yapmam lazım neleri satın almam gerekli

FORUMU KULLANMAYI PEK BECEREMİYORUM KUSURA BAKMAYIN YANLIŞ YERE AÇTIYSAM KONUYU LÜTFEN SİLMEYİNİZ

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM, OKUYUP VAKİT AYIRANLARADA :)

• Okumayın metin 2!

Metin 2 oynayan mı var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet diyince aklıma bütün türkiyeye fiber döşüyecen sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burn~ -- 2 Kasım 2014; 2:32:14 >
  • bu kafayla bi mok kuramazsın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

bu kafayla bi mok kuramazsın sen

Öyle id alan kafaya bu adam en azından bir şeylerin peşinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi web sitesi kur gerçekten emek verirsen daha çok para kazanırsın hemde kalıcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bi web sitesi kur gerçekten emek verirsen daha çok para kazanırsın hemde kalıcı olur

web sitesi kurmakta planlarımda var, ama o sitenin ön plana taşınması için güncel içerikler güncel haberler yani 7/24 güncellemen gereken şeyler olcak, ve o konuda kendimi yetersiz buldum, onların mantıgnı bile araştırmıştım onlara özel üyelkte açmıştım hatta

fakat bu oyuna bakıyorumda, üç dört günde bir turnuva düzenlesen, aksam vakitleri hile ticketlerine cevap verip ona göre huzuru bozcak oyuncuları bannlasan, haftada birde client güncellemesi yapsan yani ferah bir oyuncu ortamı oluştursan cogu kişinin katılcagını oynayacagını dolayısıyla bana parpa kazandırcagını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

Okumayın metin 2!

Metin 2 oynayan mı var ?

var kardes, serverini kurup ticaretini yapmak istedigime göre var tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

İnternet diyince aklıma bütün türkiyeye fiber döşüyecen sandım

bakarsın ilerde oda olur :)
  • benimde server kurmuşluğum var öncelikle bi bilişim ile görüşmen lazım 30-40 liradan başlıyor aylığı serverin ne kadar büyük olacağına göre değişiyor fiyat önemli olan navicat programını öğrenmen server içi düzenlemeler için burda baya uğraşman lazım veya adamlara istediğin server modelini söylersin 30 lira atarsın onlar yaparlar tabi güvenilir bilişim olması lazım veya kendin kurmak için kasa alman lazım tabi kurmak çok zor pro birileri lazım. Eğer serveri kurup tutarsa çok para kazanabilirsin örnek olarak saltanat mt2 vardı her an en az üç bin kişi açık oluyor adamların kazandığı paranın haddi hesabı yok.Tabi tanıtım önemli internet sitelerinde fln. bu işlerden anlıyan pro birini bulman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

benimde server kurmuşluğum var öncelikle bi bilişim ile görüşmen lazım 30-40 liradan başlıyor aylığı serverin ne kadar büyük olacağına göre değişiyor fiyat önemli olan navicat programını öğrenmen server içi düzenlemeler için burda baya uğraşman lazım veya adamlara istediğin server modelini söylersin 30 lira atarsın onlar yaparlar tabi güvenilir bilişim olması lazım veya kendin kurmak için kasa alman lazım tabi kurmak çok zor pro birileri lazım. Eğer serveri kurup tutarsa çok para kazanabilirsin örnek olarak saltanat mt2 vardı her an en az üç bin kişi açık oluyor adamların kazandığı paranın haddi hesabı yok.Tabi tanıtım önemli internet sitelerinde fln. bu işlerden anlıyan pro birini bulman lazım

güvendigim kardeşim dedigim biri var, ona kurulum vsvs bu işleri hallettirmeyi düşünüyorum ben sadece ne donanımlar var onları ögrenmek istedim

server vps domain vsvs çok şey söylediler, herkes tek tük şey söyledi bende anlamadım :)

• hazır pvp kiralık sunucuları var hile lag lug koxp korum programlarıda dahil

Uzaktan sv yi remote edebiliyosun aylık 50 - 60 dan başlıyor
  • Ddos atack diye arattir. :D Seni rahat birakirlar mi zannediyorsun
    Boyle cok buyuk kazanclar dusunerek 1 ay evvelden reklam ederek private server acanlar var ama adam actigi andan itibaren 1000 + player goruyor ama malesef Ddos atk larina maruz kaliyor İlk gun serveri kapatmak zorunda kaliyor yapabilecegi birşey yok
    Falan filan inter milan Herzaman risk var yani anliyacagin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.