Şimdi Ara

Ailemin haberi olmadan başka ev tutup eşya dizmeye başladım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 yaşımdayım yıllarca ailemin tüm borçlarını ben ödedim. Çektikleri kredileri, kredi kartlarını, evin faturalarını, kirasını hep ben üstlendim evde huzursuzluk olmasın rahat rahat geçinsinler diye.

Ama hala en ufak bir şeyde arkamdan tonlarca söyleniyorlar. Bu kadar sorumluluğu benim üstüme yüklediler ama hiç bir kararı bana aldırtmıyorlar. Bu yüzden de sürekli kavga ediyoruz.

Bu yaşıma kadar hiç kendimi düşünmedim. Hep ailemi düşündüm. Ailemin nefesini yüksekte tutayım sonra kendime bakarım diye düşündüm sürekli. Beni bu yaşıma kadar getirdiler, bende onların elinden tutayım diye düşündüm. Kararımdan pişman değilim ama artık sorgulama raddesine geldim. O kadar rahatlığa alıştırdım ki kendi paramın hesabını soruyorlar artık bana nereye harcadın bu kadar para vs vs.

Sonuç olarak aile evinden ayrılmaya karar verdim. Hala haberleri yok çok büyük sürpriz yapacağım. Bakalım o zaman ne yapacaklar.

• öyle mi ? tamamdır tespitiniz için teşekkürler. peki ne yapmamı isterseniz sizin gibi okumadan kendini öven ben şöyle yaptım moruk off çok hawliyim diyen insanlara karşı ? kahkaha dolu ama öfkeli bir yorum yapmamı mı ? Fikirleriniz benim için çok önemli olmaya başladı. Yorumunuzu dört gözle bekliyorum şu an.

• başka eve çıkmayı niye bu kadar abartılacak bir şey gibi görüyorsunuz

ben 24 yaşındayken work and travel için tek başıma dünyanın öteki ucuna gitmiştim. he r şeyi bıraıp

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Onu abartılacak bir şey olarak görmüyorum da. Türklerin okuduğundan anlayan bir millet olarak, çoğunluğa erişmesini abartılacak bir şey olarak görüyorum. Zira sizleri gördükçe tescillemiş oluyorum bu yazdığımı.

En work and travel sensin kardeşim okey.

• vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

öfke dolu komik bir yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

öyle mi ? tamamdır tespitiniz için teşekkürler. peki ne yapmamı isterseniz sizin gibi okumadan kendini öven ben şöyle yaptım moruk off çok hawliyim diyen insanlara karşı ? kahkaha dolu ama öfkeli bir yorum yapmamı mı ? Fikirleriniz benim için çok önemli olmaya başladı. Yorumunuzu dört gözle bekliyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuk ben spaydi -- 13 Aralık 2021; 22:51:41 >
  • bende senin yaptığını yaptım. benim sebebim huzursuz, hergün kavga eden aileden bıkmak. ama birçok konfordan feragat ettim. çamaşır, bulaşık, yemek, ev temizliği, faturalar, market alışverişi, kira, evle ilgili kağıt işleri vs. vs. bir ton maddi yük.

karşılığında huzur aldım. kafam inanılmaz rahat. bu ekonomik durumda çok riskli ama girdim bi yola.

umarım pişman olmazsın.

• hocam yaptığım hiç bir şeyden pişman olmam da şöyle, ben annemi çok seviyorum çok fazla değer veriyorum. Şu an bu yaptığımdan dolayı üzülse o konuda direkt pişman olacağım. Ailemi çok düşündüğümden Annem borçla harçla ilgilenmesin babam laf yapmasın diye bu yaşıma kadar evin tüm borcunu üstüme aldım. Bu kadar harcamaya 1500 kere ev dizmiştim ben. Sırf ailemi mutlu etmek için uğraştım didindim. Ama olacak gibi değil yani, gün geçtikçe babam kardeşlerim daha çok tepeme çıkıyor. Sanki boynumun borcuymuş gibi bunları yapmak. Sonuç olarak böyle bir karar aldım bakalım.

İnşallah siz de umduğunuzu yaparsınız hocam. 1 2 ay kahrını çekersiniz ama daha sonra düzeninizi oturtturursunuz, inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicuk ben spaydi -- 13 Aralık 2021; 23:16:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vicuk ben spaydi kullanıcısına yanıt

Senin için zor bir süreç olacağından eminim ben 20 yaşında iken farklı bir memlekete iş sebebiyle gitmek zorunda kaldım ve bulunduğum il ile arası 14ookm kadardı, doğal olarak ailemden tek seferde koptum ve işler hiçte iç açıcı düzeyde gitmiyordu fakat 1 yılın sonunda alışıyorsun sabretmen gerekmekte ve kararlarını alırken olacakları hesap ederek kararlı davranmalısın.

• En doğru kararı vermişsin. Ayrıca kendini erken bile kurtarmışsın. Arada gider eksik gedik sorarsın olur biter.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.