< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 5 Mayıs 2018; 16:9:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 5 Mayıs 2018; 16:9:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende böyle düşünüyom arada herkes ne kadar zengin falan diyorum. sonra bayrampaşa gibi yerlere gidiyorum insanların durumu görünce herkesin bu şartlar altında yaşamadıgını görüp yanlış düşündügümü fark ediyorum
birde calısarak zengin olunmaz benim akraba zamanında 50 bin tlye toprak aldı 2 milyon tl ye sattı.doğru zamanda doğru yerde yatırım yapanlar zengin olur |
Allah aşkına biraz evden dışarı çıkın. Biraz neyin ne olduğunu öğrenin. Herkes asgari ücretle çalışmıyor kardeşim. Bugün bir kaynak ustası 120 lira yevmiye alıyor. Mesai ile birlikte 180 lira günlük para alıyor adam. Adam 26 gün işe gitse 4680 lira para eder.
Ayrıca ev, araba falan hepsi bir arada olmuyor. Yavaş yavaş alıyorlar. Bu hayat bazı şeyleri çok çabuk öğretti bana. Bu devirde ya adam gibi üniversiteni okuyup güzel bir işe gireceksin. Adam gibi bir bölüm. Öyle üniversite okuyayım da ne olursa olsun gibi değil. Yada meslek sahibi olacaksın. Altın bileziği koluna takacaksın. Aksi taktirde 1603 liraya kusura bakma ama sürünürsün. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 5 Mayıs 2018; 21:29:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 5 Mayıs 2018; 21:32:33 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|