Şimdi Ara

internet kablosu mu wireless adaptörü mü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 35 metre uzaktaki modeme bağlanmam lazım internet kablosu mu almalıyım yoksa wireless adaptörü mü her ikisi için önerileriniz nedir cat5 internet kablosu alsam o mesafeden veri kaybı olur mu

• Hayır olmaz 300 mtye kadar yolu var
  • sizce kablo mu daha iyi olur birde kabloyla olursa modem tek portlu olduğu için switch mi almam lazım
  • Hocam internet üzerinden oyun oynayacaksan kesinlikle kablo çünkü kablosuzlarda takılmalara olabiliyor. yok sadece sörf yaparım dersen kablosuz adaptör
  • Kablo
  • oyun oynamicam ama anten kablo kadar verimli olur mu bilemiyorum kablo bağlarsam modemde tek giriş var o da dolu onu nasıl halledebilirim
  • Kesinlikle kablo, size gelen hız neyse onu kayıpsız alırsınız. Doğru, modeminiz tek ethernet portuna sahipse bir switch alıp girişleri çoğaltabilirsiniz.
  • kablo fiyatlarına baktım cat6 kablo alcam marka var mı bildiğiniz s-link diye bi kablo var metresi 1 liraymış iyimidir sizce
  • CAT6 kullanmadığım için bilmiyorum fakat şöyle birşey söyleyebilirim sonuçta kabloyu ev içi kullanım için alıyorsunuz ve kullanacağınız alan 35 metre bence CAT6 ya gerek yok CAT5 kablo da işinizi görecektir. CAT6 uzun mesafeler için daha idealdir ve dayanıklılık yönünden CAT5'e göre çok daha dayanıklıdır diye düşünüyorum.
    Ayrıntılı bilgi için konuya bir göz atın;
    cat5 ile cat 6 kablo arasındaki fark nedir neden kaynaklanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 8 Aralık 2013; 14:17:09 >
  • kablo dışardan gelcek yaklaşık 30 metresi dışarda kalcak cat6 daha dayanıklı olmazmı birde kablo yumuşakmı olmalı sertmi olmalı hangisi daha dayanıklı olur malum kış mevsiminde kopma çatlama falan olur mu
  • O zaman CAT6 tabiki hangi markanın daha iyi olduğunu kafanızda netleştirmek için Hangi Marka Cat6 Kablo önerirsiniz ? konuya bakar mısınız bi işe yarar bilgiler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 8 Aralık 2013; 14:37:26 >
  • teşekkürler ilginiz için +
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutvaroll

kablo fiyatlarına baktım cat6 kablo alcam marka var mı bildiğiniz s-link diye bi kablo var metresi 1 liraymış iyimidir sizce

O dediğin kablonun 305 metresi 95 lira, metresine 1 lira diyen kim ise sağlam para kazanıyor helal olsun..

http://www.sanalpazar.com/Slink-Cat6-305-Metre-Kablo-Toptan-Fiyatina-Kargo-Bizden__isp6558268

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 9 Aralık 2013; 2:00:12 >
  • internette uygun fiyatları ama metre hesabı satan yer bulamadım 305 metre de çok
  • Kablo kesinlikle dibimdeki ZYXEL modem resmen ölü gibi kablo takılmazsa çok kasıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.