Şimdi Ara

İnternet kafedeki kişiler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o çocukların karşısına gelenlerle bizim karşımıza gelen adamların oyun seviyesi bir mi acaba o yönden de bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

benim bir abim var 30 küsür yaşında istisnasız her oyun feedliyor 30 level tek oynadıgı karakter yasuo (!)30 level ranked girmemesi için hergün yalvarıyorum ona.
    Ayrıca internet cafede lise 1 e giden (yaş olarak bilmiyorum )çocuklar var giriyorlar haritaya bakmadan oynuyorlar niye gelmedin diye sövüyorlar alttan küfür ediyorlar. en sonunda benim canım sıkıldı diyip cıkıyorlar. yani feedleyenler afk kalanlar her yaşta mevcut. bende 16 17 yaşlarındayım hiç trollemek afk kalmak feedlemek gibi hareketlerde bulunmam şahsen. orta düzeyde bir oyuncu oldugumu düşüüyorum.Ha illaki feedleriz. bilerek degil karşıdaki adam bizden iyiyse 2 kill aldıktan sonra zaten tutulmuyor. mecbur kule altı kalıyorsun adamda level aldırmıyor sana.

Dogru roam yapmaya

• önemli olan yaş değil karakter bkz brna
  • şöyle bir durum var.feedleyen her yaşta var ama küfür edenler flame yapanlar üst yaşlarda daha çok bu bir gerçek.gece girin oyuna üni liler gelsin de görün o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

quote:

Orijinalden alıntı: MATERYALIST

bu da demek oluyor ki 12 yaşındaki sidikli ergenin bile oynayacağı kadar beyin,strateji ve yaş gerektirmeyen bir oyun bu league of legends

+sonsuz

dotacıların hayatlarında başarabildikleri tek şey dota olduğu için bununla övünmeleri normal. helal dandik bi oyunu çözmüşsünüz.
  • onlar da çocuk.hepsi çocuk.konuşmalarından belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

benim bir abim var 30 küsür yaşında istisnasız her oyun feedliyor 30 level tek oynadıgı karakter yasuo (!)30 level ranked girmemesi için hergün yalvarıyorum ona.
    Ayrıca internet cafede lise 1 e giden (yaş olarak bilmiyorum )çocuklar var giriyorlar haritaya bakmadan oynuyorlar niye gelmedin diye sövüyorlar alttan küfür ediyorlar. en sonunda benim canım sıkıldı diyip cıkıyorlar. yani feedleyenler afk kalanlar her yaşta mevcut. bende 16 17 yaşlarındayım hiç trollemek afk kalmak feedlemek gibi hareketlerde bulunmam şahsen. orta düzeyde bir oyuncu oldugumu düşüüyorum.Ha illaki feedleriz. bilerek degil karşıdaki adam bizden iyiyse 2 kill aldıktan sonra zaten tutulmuyor. mecbur kule altı kalıyorsun adamda level aldırmıyor sana.

Dogru roam yapmaya

roam yapılacak karakter var yapılmayacak karakter var tanky Bir karakterle roam atsanda pek Birşey elde edemiyorsun

• Oyun sonuçta bırakın oynasınlar.
  • Söyle birsey var 10-12 yasındaki cocuk henüz ergen degildir. Bizim sorunumuz 14-15 yasından 20 yasına kadar olanlarla. İşte onlar ergen oluyor ve ergenligi anlatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

şöyle bir durum var.feedleyen her yaşta var ama küfür edenler flame yapanlar üst yaşlarda daha çok bu bir gerçek.gece girin oyuna üni liler gelsin de görün o zaman.

ben mesela,gece oynarım üniversiteliyim çok temiz flame yaparım.

Geçen biri "Sönmez Dayı sen misin?" diye sordu o kadar yaratıcı sövüyorum yeri geldiğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 30 Ocak 2014; 4:05:22 >
  • 15-16 yaşında ergenliğin verdiği atarla feedliyor onlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.