Şimdi Ara

İnternet kafedeki kişiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Laptop'umun bozuk olduğundan ötürü 1 haftadır 1 2 saat internete gidiyorum,
    2 tane çocuk var 10 12 yaşlarında ve iyi oynuyorlar yani en azından killeri ölümlerinden fazla ve itemleride biliyorlar , feedleme , afk kalmıyorlar ,
    konuştukları şeyler çocukça tabikide ama en azından orda konuşuyorlar alttan yazmıyorlar
    Acaba 10 12 yaşındaki çocuklar feedlemiyor yada afk kalmıyorlarsa kim bu feedleyenler ve afk kalanlar,

Bi olay daha var int gidince gördüğüm 16 17 20 21 yaşındaki adamlar onlar kadar iyi oynayamıyorlar yani ,
    bence yaşla alakalı bi durum değil çünkü yiğenim 8 yaşında olmasına rağmen babamdan annemden iyi biliyor bilgisayarı,
    Günümüz teklonoji çağı ve çocuklar teknoloji ile büyüyor.

Sizde kafeye giderseniz nasıl kişiler olduğunu yazın :D Saygılar hatam olduysa affola.

• bu da demek oluyor ki 12 yaşındaki sidikli ergenin bile oynayacağı kadar beyin,strateji ve yaş gerektirmeyen bir oyun bu league of legends
  • haklısın genellikle 14-17 yaş arası kişiler o size sövenler oluyor

edit : dotacının biri hemen atlamış konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 29 Ocak 2014; 16:14:14 >
  • Oynayamayanlar feedliyor çocuk olmakla alakası yok. Şimdi o çocuğun benden iyi yönleride var ama kötü yönleride var. Böyle bak. Yaşla alakası yok.
  • Shaclone kullanıcısına yanıt
    genelde konularda yaşa vurgu yapılıyor bunu düzeltmek için açtım konuyu ilerde bizden daha iyi olabilirler çünkü ,
    10 yaşında başlayan bir çocuk 20 yaşında 10 senedir oynamış olucaktır.
    ağaç yaşken eğilir .
  • MATERYALIST kullanıcısına yanıt
    NE YALAN SÖYLİYİM DOTA ÇOK ZOR BE KARDEŞ
  • abi kaç senedir üyeyim bu foruma bu adam kadar gereksiz başlık açan, cevap yazan birini görmedim.

he yab he yaşındaki daha iyi he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MATERYALIST

bu da demek oluyor ki 12 yaşındaki sidikli ergenin bile oynayacağı kadar beyin,strateji ve yaş gerektirmeyen bir oyun bu league of legends

Hmm oq.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lol Dergi

genelde konularda yaşa vurgu yapılıyor bunu düzeltmek için açtım konuyu ilerde bizden daha iyi olabilirler çünkü ,
    10 yaşında başlayan bir çocuk 20 yaşında 10 senedir oynamış olucaktır.
    ağaç yaşken eğilir .

10 sene lol oynayacak kadar aptalsa eğilmesin gitsin gebersin. yazdıklarında gram mantık yok
  • 9 yaşında ve sürekli 1lvlde aralıksız kuleye dalıyor hiç minion kesmiyor kill almıyor sürekli kuleye dalıyor kuleyi alana kadar 49 defa öldüğünü bile gördüm

• benim bir abim var 30 küsür yaşında istisnasız her oyun feedliyor 30 level tek oynadıgı karakter yasuo (!)30 level ranked girmemesi için hergün yalvarıyorum ona.
    Ayrıca internet cafede lise 1 e giden (yaş olarak bilmiyorum )çocuklar var giriyorlar haritaya bakmadan oynuyorlar niye gelmedin diye sövüyorlar alttan küfür ediyorlar. en sonunda benim canım sıkıldı diyip cıkıyorlar. yani feedleyenler afk kalanlar her yaşta mevcut. bende 16 17 yaşlarındayım hiç trollemek afk kalmak feedlemek gibi hareketlerde bulunmam şahsen. orta düzeyde bir oyuncu oldugumu düşüüyorum.Ha illaki feedleriz. bilerek degil karşıdaki adam bizden iyiyse 2 kill aldıktan sonra zaten tutulmuyor. mecbur kule altı kalıyorsun adamda level aldırmıyor sana.
  • quote:

bu da demek oluyor ki 12 yaşındaki sidikli ergenin bile oynayacağı kadar beyin,strateji ve yaş gerektirmeyen bir oyun bu league of legends

+sonsuz
  • kardeş yaşla alakası yok oyun kültürüyle alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkokullular degil koca koca afedersiniz essek gibi adamlar sövenler.

• çok seri küfür ediyorlar ama
  • Oynayamayanlar sovuyor bide all dan yazanlar yokmu onlara daha cok uyuz oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

haklısın genellikle 14-17 yaş arası kişiler o size sövenler oluyor

edit : dotacının biri hemen atlamış konuya

aynen buna katılıyorum zaten konuşmalarından çok anlaşılıyor
  • Kardeşim ne yalan söyleyeyim 13 yaşındayım 17 yasinda lol oynayan tanidigim var ondan çok daha sonra oyuna başlamama rağmen ondan daha iyi oynuyorum diyebilirim
  • quote:

Dedi bronz4

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

Dedi bronz4

Ve bann yedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.