|
Bildirim
İnternet kafeciler odası başkanı bile vizyonsuz. Dolar bazlı yatırım 5 yıl öncekiyle neredeyse aynıdır. 15 bin tl ile 80 bin tl arasında kaç yıl varmış onu da açıklasaymış.
Bir sürü başka neden var. Maliyetle falan alakası yok konunun sadece. Çıkıp onları analiz edecek veya söyleyebilecek kapasiteye sahip olmadığı için maliyet diyip sıyrılmış. |
O gidenler de çarşı iznindeki askerler. :)
|
İnsanlar artık evinde sistem kurup oynuyor. İnternet Kafe ve playstation kafelerinin devri bitti. Biz de zamanında atari salonlarına giderdik, hayalimiz büyüyünce eve bir makine alıp saatlerce oynamaktı ama devir değişti artık.
|
%90 ı leş gibi pis mekanlardı iyi oldu |
Online oynamak artık eskisinden çok daha kolay. Steam, Epic Games, PSN, Xbox Live bunun için var. Milyonlarca oyuncusu olan platformlar. Artık her evde iyi kötü bir bilgisayar ve konsol var. Her evde internet var. İnternet kafelere ihtiyaç kalmadı.
|
öyle herşeyi söylese onu o koltukta tutmazlar. ama belli ki bir dönem kapandı artık. ben de ps salonu işlettim 12 13 sene ama artık bitti o işler deyip devrettim çıktım. asıl ana sebep cepten oynanan oyunların artık heryeri ele geçirmiş olması. 98 den sonra patlama yapan sektör bir yerde ölecekti. allah rahmet eylesin.
|
Bu maliyet ile açıklanamaz. internet kafe devri bitti. bunu kabullenmek lazım.
|
Nasıl olur ya internet kafeciler federasyonu ev internetlerini niye yasaklattırmamış? Taksiciler kadar olamamışlar işte!
|
Hala olması bile ilginç.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 26 Mart 2024; 1:13:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 26 Mart 2024; 12:17:49 > |
|
metin2 dönemlerinde karını eden etti küçük bi ilde bile internet kafe açanlar adeta şubeleşti tanıdıgım arkadaş 2 ev ve 1 arabasını kısa bi dönem içinde almıştı o zaman bilgisayar yaygın değil ve pahalı bi aygıttı artık değil giriş orta ayarda bi makine bir çok işi yapıyor |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Belli başlı gaming kafeler hep olacak ama artık her mahallede 3-4 tane internet kafe devri çoktan bitti şimdi internet kafe için çarşıya gitmek zorundasın. |