selam iyi günler arkadaşlar benim internet 5-10 dakikaya bir kopuyor acaba bilgisayardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi windows 7 kullanıyorum ve bilgisayardaki alt simgelerdeki saatin yanındki oradan cözüm bularal geri getiriyorum acaba normal mi bu
telefon hattında ek falan varsa ondan olabilir. internet gittiğinde modemin arayüzüne gir wan ip'yi kontrol et bakalım ip 0.0.0.0 mı yoksa ip varmı
Dışardan gelen kabloyu , telefon kablosunu arada hiç bir alet kullanmadan direkt modeme tak , o şekilde dene , sorun devam ederse internet servis sağlıycısına telefon aç , santralde sorun olabilir ..
quote:
Orijinalden alıntı: byMeMo32
selam iyi günler arkadaşlar benim internet 5-10 dakikaya bir kopuyor acaba bilgisayardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi windows 7 kullanıyorum ve bilgisayardaki alt simgelerdeki saatin yanındki oradan cözüm bularal geri getiriyorum acaba normal mi bu
sorununuz önceden değilde şimdi olmaya başladıysa bağlı bulunduğunuz santral'lede ilgili olabilir 440375'i arayıp sorununuzu bildirin en mantıklısı
cok sagolun tşiklerr arkadaşlrarr
keşke nası hallettiğinizi yazsaydınız aynı sorunu yaşıyan bi arkadaş olursa daha kolay sorununu çözerdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme