Şimdi Ara

internet kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam iyi günler arkadaşlar benim internet 5-10 dakikaya bir kopuyor acaba bilgisayardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi windows 7 kullanıyorum ve bilgisayardaki alt simgelerdeki saatin yanındki oradan cözüm bularal geri getiriyorum acaba normal mi bu

• telefon hattında ek falan varsa ondan olabilir.
    internet gittiğinde modemin arayüzüne gir wan ip'yi kontrol et bakalım ip 0.0.0.0 mı yoksa ip varmı
  • Dışardan gelen kabloyu , telefon kablosunu arada hiç bir alet kullanmadan direkt modeme tak , o şekilde dene , sorun devam ederse internet servis sağlıycısına telefon aç , santralde sorun olabilir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byMeMo32

selam iyi günler arkadaşlar benim internet 5-10 dakikaya bir kopuyor acaba bilgisayardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi windows 7 kullanıyorum ve bilgisayardaki alt simgelerdeki saatin yanındki oradan cözüm bularal geri getiriyorum acaba normal mi bu

sorununuz önceden değilde şimdi olmaya başladıysa bağlı bulunduğunuz santral'lede ilgili olabilir 440375'i arayıp sorununuzu bildirin en mantıklısı
  • cok sagolun tşiklerr arkadaşlrarr
  • keşke nası hallettiğinizi yazsaydınız aynı sorunu yaşıyan bi arkadaş olursa daha kolay sorununu çözerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.