Şimdi Ara

İnternet Kısıtlama Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Iphone 4S 6.1.2 JB'li ve IPAD mini 6.1.2 JB'li cihaz için sadece belli programların internet kullanımını sağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?

• IOS 7 olsaymış ekstra birşeye gerek kalmazdı ama size uygun tweak vardır illaki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt
    İste o tweak benim icin onemli :) ustatlardan birisi gorse de yardimci olsa
  • RoMeOkTaY kullanıcısına yanıt
    Kaloranın reposunu ekle. Data usage monitor veya datameter olması lazım. Bu ikisinden biri ios6 uyumlu. Bi bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Maalesef bu 2 uygulama da sadece data alışverişin istatistiğini tutuyor. Herhangi bir program kısıtlaması yok. Yine de teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMeOkTaY

Merhaba,
    Maalesef bu 2 uygulama da sadece data alışverişin istatistiğini tutuyor. Herhangi bir program kısıtlaması yok. Yine de teşekkür ederim

Malesef hocam ben isteğinizi yanlış anlamışım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi akşamlar hocam :))
    Sizin için küçük bir araştırma yaptım ve umarım ki doğru bi çözüm sunuyorumdur.
    Firewall IP adlı tweak gerek ios 6 gerek ios 7de çalışıyormuş ve tam olarak istediğiniz işlevi görüyor.
    http://repo.hackyouriphone.org reposundan iOS 6 kullanıcıları Firewall iP, iOS 7 kullanıcıları da Firewall iP7den ücret ödemeden indirebilir.

edit: resimlerde yanlışlık olmuş onu düzelttim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidebanasor -- 6 Eylül 2014; 21:36:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bidebanasor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... Tam ios 7 kurma aşamasındayken yardımıma yetiştin.. Evet..İnternet kısıtlama uygulaması budur... Çok teşekkürler.
    Gerekirse destek de olabileyim diyerekten kendim de kurdum şu an,
    sorularınız olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım, zamanında ben de ihtiyaç duymuştum bu yazılıma :)
    yüklemeden önce forumu kontrol etmeniz iyi olmuş :)
    iyi akşamlar :)
  • Program, herhangi bir uygulamanın internet ihtiyacı doğduğu an pop-up şeklinde çıkıyor ve ne yapmam gerektiğini soruyor. İnternet kullanımını kısıtlar mısın yoksa internetini kullansın mı diye. Bu da yeterlidir. Süper oldu.
  • İşinizi gördüyse ne mutlu bana 😇

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.