Şimdi Ara

İNTERNET KOPMASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kabloları kontrol için oynadığınızdan o giden crc hataları olduysa ve normalde sıfır giden crc oluyorsa port değişikliği talebi iletin. bu sorundan kurtulmak çok zor ekipler iç tesisata atıp kaçıyorlar evet gelen sinyalde gürültü var. daireye gelen kabloyu yenilemekte sizi garantiye alır. binaya kadar fiber getirip dairelere dsl vermekte ayrı bir garabet.

modemin yazılımını da v1.1.2.3_674 ü bir deneyin sonra 749 790 bir bakın bakalım crc ler ne durumda.

port bazında (paylaşımlı port) iss'lere özel işlemci kullanımı ve ram tahsisi yapılıyor mu bilmiyorum diğer iss de bu sorun yoktu diyorsunuz aynı kablo,modem ve aynı hızlarda belki böyle bir şey olabilir. internet sinyaliniz hiç kesildi mi geçişte?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 9 Ağustos 2024; 12:53:47 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt

2 gündür kesinti olmuyor. Değerlere bakacağım

Yarın evde detaylı bakacağım. Kesinti öğlen 12denn sonra oluyordu.

Geçişte yeni iss kurulumu yaptım 7 günlük süreçte sorun yaşamadım 1 Ağustos ta başladı sorunlar.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bursanet mi yoksa netman icin mi bu dediginiz?

• Berkay# B kullanıcısına yanıt

Bursa net için yazmıştım İNTERNET KOPMASI 

• Artık kopma sorunu olmuyor

Aşağı inip koplalorla oynamam mı cimer şikayetini BTK Kurumla irtibata geçmiş olması mı bilmiyorum.
    Sonunda Eski haline döndü İnternet 😀
  • İNTERNET KOPMASI

Buda hız testim

• İNTERNET KOPMASI

Cimerden bugün gelen yanıt

Neyse ki kopma dan kurtuldum

arada hız 80 e düşüyor o kadar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.