Şimdi Ara

İnternet Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5.1.1 versiyonlu türkiye çıkışlı 3gs kullanıyorum. Yaklaşık 1 aydır gündür telefonun interneti kendi kendine kopuyor. Arada oluyordu,bu sıra arttı baya. Mesela gündüz kullanıyorum, geceden sonra sabah elime alınca bakıyorum net yok. Hücresel ağ etkinleştirilemedi hatası da vermiyor sürekli yüklemek için daire dönüyor öyle bekliyo, 3g simgesi hala gözüküyor ama bağlantı yok. Ağ ayarlarını sıfırladım, kaç kez aç kapa yaptım kartı çıkarıp, restore yaptım new iphone diyerek yine olmadı , o anlık düzeliyor ama ertesi gün yine aynı :( 3g veya edge kendi kendine kopuyor ve 3gyi kapatıp açmadıkça ya da Hücresel veri ayarlarından ayarları sıfırla demedikçe kendi kendine gelmiyor. Daha önce buna benzer sorunla karşılaşan birileri var mıdır acaba? Garantiye vermeyi düşünüyorum,bu işten dolayı da telefondan soğudum. Sizce sorun ne olabilir

Saygılar.

• aynı sorun bendede var sadece telefonumda 3g ile internete girebiliyorum 3g nin çekmediği yerde edge devreye girmiyor.

bunun içinde 3g nin çekmediği yerde internete giremiyorum
  • yardım edebilecek kimse yok mu?
  • bende takipteyim aynı sorunlar 2 gündür bende de mevcut.az önce 3g yi kapattım internete girebildim ama kalıcı olur mu bilmiyorum. acil yardım bekliyoruz Iphone internetsiz normal bir telefondan farksız tatsız tuzsuz bişey oluyor
  • versiyonla ilgili olabilir
  • Merhaba,
    Bende de aynı tip bir sorun var...
    Telefonum iPhone 4, ios 6,jb yok,hattım vodafone.

2 senedir telefonu kullanıyorum herhangi bir problem olmadı ancak son 1-2 aydır edge belirli bir noktada (istanbul-beylikdüzü-beylikpazarı civarı) kopuyor. Uçuş modunu açıp kapatarak bu problem çözülüyor.

Bütün gün edge açık dolaştım, herhangi bir bağlantı sorunu-kopma v.s. yaşanmadı. Sadece yukarıda belirttiğim bölgede edge kopuyor. Ancak bölgeden ayrıldığımda edge tekrar bağlanmıyor. Şu denemeyi de yaptım, edge koptuğu yerde uçuş modu kapat-aç yaptığımda edge geliyor ancak bölgeden çıkınca edge yine kayboluyor.
    ***Bu sorun 3G açıkken yaşanmadı.

Teşekkürler...
  • bende 2 senedir internet problemlerini arasıra yasıyorum, tam bir çözümünü bulamadım. 3g var , video izlerken 3g acık hersey normal gibi gorunuyorken hic birsey açmaz. 2-3 basamak ceken yerlerde internete girerken 1 e düser, servis yok yazısı bile cıktıgı olur. kafasına gore bazen wifiye bile girmez. bir ara düzgündü, pili bitmiş, tekrar 1-2 aydır yine sacmalıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 11 Ekim 2012; 14:12:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba kardesim bende de iphone 4s ios 6 var. Senin sorunun aynisini bende yasiyorum. Egde acikken internet 3 gunde bir falan kopuyor. Sonra 3g yi etkinlestrince geliyor. Benim hattim turkcell. Sen bir cozum bulabildin mi? Ya ben bi kere denk geldim nasil koptuguna. Servis yok yaziyor sonra geri geliyr. Bu sefer internete baglanmiyor. Sonra bakiye bilgisi geliyor iste intenetiniz su kadar kaldi gibi. Simkarti degistirdim. Ayarlari degistirdim ayni hep. Bilmiyorum donanimsal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.