Şimdi Ara

İnternet kopması ac-7260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Tulpar v5.1 kullanmaktayım kablosuz ag bagdastırıcı modeli intel dual band wireless AC-7260, genellikle kısa aralıklarla en fazla 2 saat sonra internet kopuyor, internetimde herhangi bi sorun yok diger laptoptan ve telefondan baglanıyor bende koptugunda, bir dakika veya 5 dakika kadar sonra tekrar baglanıyor otomatik, internettki konulara baktım baya sunulan cozumler bir ise yaramadı. donanımsal hatalı bi urun oldugu soyleniyor. yazıcıyı ve killer networku devre dısı bırakıp etkinlestirdim, ikisinin de suruculerini silip yukledim, guc yonetiminden guc kazancı saglamak icin bu aygıtı kapatılsındaki tiki kaldırdım, monster sitesinden ve intel sitesinden daha guncel versiyon denedim fark olmuyor. Anakart markasını ogrenip uyumlu yeni wireless kart mı alsam diye dusunuyorum, onun icin de kasayı acmam gerekiyor sanırım dxdiagdan regeditten ve CPU-Z ve türevi programlardan bakınca surekli olarak anakart modelini Tulpar T5 v1 olarak gosteriyor. Şu an intel proseti kaldırdım bu sekilde biraz daha uzun suruyor gibi internetin kopması. sürücü sürümü 18.30.0.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renossi -- 1 Kasım 2019; 17:36:42 >

• başka bir ağ ve başka bir modem üzerinde test etmek gerekiyor bazen bu durum sadece cihaz ile alakalı olmayabiliyor
  • www.dosyaupload.com
    Intel AC7260 21.10.1 (18.33.17.1).zip
    https://www.dosyaupload.com/jrdO

Linkteki sürücüyü indir.

Aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır ve sürücü yazılımını sil. Proset falan hiçbir kalıntı kalmasın.

Aygıt yöneticisinden klasörü göstererek aygıt yazılımını yükle.

Sorunun çözülmüş olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.