Şimdi Ara

İnternet kopması Win8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayetimi belirtmeden önce ilgilendiğiniz için teşekkürler.Şu anda Lenovo G580 kullanıcısıyım kişisel bilgisayarımdan internete giriyorum yaklaşık yarım saat veya 20 dakika sonra internet kopuyor ve sınırlı diyor sonra bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyorum sorun düzeliyor.Fakat bu uzun sürmüyor 20 dakika sonra falan bağlantı tekrardan gidiyor.Örnek vereyim battlefiled3 multiplayer oynarken oyunun en heyecanlı yerinde internet kopuyor... Delirmek üzereyim.Yani bu çok sinir bozucu bir durum.Bu win8'e geçtiğimde oldu yani eski bilgisayarımda win7 vardı onda bu sorunu yaşamıyordum ve hala yaşamıyorum ama bu win8'de bu sorunu yaşamaktayım.Hadi modemden kaynaklandı diyeyim neden diğer bilgisayarda aynı sorunu yaşamıyorum? Lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız çok minnettar kalırım teşekkürler.

Pc'nin wlan driver'ini güncelledim,CMD'leri yaptım,DNS ayarlarını sıfırladım hala düzelmedi...

Format atmak istemiyorum nolursunuz format falan demeyin.Bu konu hakkında bana yardımcı olacağınızı umuyorum teşekkürler.

PC : Lenovo G580 / Windows 8 64bit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.